Steffen Petersen havde ikke glemt det.

SteffenPetersen2015-4

Steffen var kommet i tanke om at da det var Grand prix Weekend på Jyllands ringen ville han deltage i sin lille blå Suzuki Swift 123 trods han ikke har kørt siden afslutnings løbet sidste år i september .

Det blev ikke tid til nogen træning på Jyllands Ringen da Steffen skal passe sit Arbejde Hos Mercedes Padborg  + han lille forretning efter arbejdstid Danskplankebord.

Så Steffen og hans trofaste Mekaniker Henrik  drog til Jyllands ringen fredag  , de starter med 1 træning der blev Steffen P3  der efter Tidstagning Lørdag da havde de lavet en lille fejl omkring dæk så da blev han P5.

Steffen  var skuffet over sig selv men jeg mindede ham om at han jo havde 3 handicap til denne weekend  1. det var et år siden han havde kørt , 2 der var blevet pålagt at vi skulle fjerne et par stænger på vores undervogn ( som ellers hører sådan undervogn til )  & 3  Steffen selv var blevet 12-14 kg tungere .

Så Steffen skulle som sagt Starte 5 i første heat da køreren som skulle 2 ikke kom frem fik Steffen automatisk foræret i placering men ham som startede P1 var det endnu bedre for  han kunne jo bare køre der holdt ingen ved siden af som ville true ham i starten.

Steffen kom af sted som 4 og midtvejs henne i løbet  var Steffen kommet op på anden pladsen  der var et temmelig stort hul op til første pladsen men selv med alle Steffens handicap formåede han at trække ind på foran kørende med halve og hele sekunder   så ved mål stregen var der 0,4 sekund forskel mellem dem ,  det blev til en P2  . men med absolut hurtigste omgangstid

SteffenPetersen2015-1

Anden heat blev kørt søndag   da skulle Steffen så starte 7 da de vender de første 8 om  Steffen fik en rigtig start var oppe som 3 efter 3 -4 sving men en abs som lige pludselig ikke virkede måtte han se sig forbi kørt af  vinderen fra første heat det gik en ekstra omgang med at få styr på Abs ( da det ikke er et ukendt problem ved Steffen hvad han skal gøre ) der fra var han igen flyvende og igen naturligvis hurtigste mand  så i slutning af 5 omgang var Steffen helt oppe i bag ved de to foran kørende , dette må have tage nerverne på vinderen fra 1 heat da han på kører den førende ind i et swing så den forreste snurer rundt og han selv kunne forsætte med Steffen lige bagved men 2 swing længere fremme var Steffen forbi  og lå nu P 1 ham bagved forsøgte så at hænge på dette kunne så kun så længe det gik lige ud , men da de kom ind i svingende måtte han give op og han spandt rundt med sin bil

Steffen kørte  Sejren hjem med et forspring på 3,5  sekund og hurtigste tid i heatet.

SteffenPetersen2015-3

Status for weekenden.

  • Hurtigst i begge heat
  • 1 + 2 plads
  • Til dato i år den der hare skåret mest point i en weekend

SteffenPetersen2015-2

 

Med venlig hilsen

Dan Petersen

Hovedvejens Autocenter

Hovedvejen 1, 6261 Bredebro

www.hovedvejens-autocenter.dk