Sommerhilsen fra formanden Karin Niebuhr

Kære alle medlemmer i MSS.

Dette lille indlæg for lige at fortælle Jer, at vores redaktør på Klub-info desværre har været nødsaget til at stoppe med sit virke med øjeblikkelig virkning.

Det er vi selvfølgelig kede af i MSS´s bestyrelse, men sådan kan det desværre også være engang imellem.

 Klubben søger derfor efter en ny redaktør, som vil påtage sig arbejdet med at få redigeret, skrevet  og sendt vores klub-info på banen igen. Desværre er det endnu ikke lykkedes for os, men vi er fortrøstningsfulde og arbejder på højtryk for, at det skal lykkes. 

Det skal naturligvis også være sådan, at en ny redaktør skal have en fair chance for at sætte sig ind i det arbejde, vi gerne vil have udført, og derfor er det også nødvendigt, at en ny redaktør får en mulighed for at tænke sig om inden han/hun kaster sig over opgaven.  Det er et stort arbejde at lave klub-info.

Lige nu har vi forhandling i gang med en ny redaktør, og vi håber selvfølgelig, at aftalen falder på plads hurtigst muligt.

 Vi har dog valgt i bestyrelsen, at – hvis aftalen falder på plads – så vil det første klubinfo, vores nye redaktør skal lave, blive september måneds nummer. Vi tillader os derfor at undlade at udsende klubinfo i juli måned i år. ( august måned er ”klubinfo-fri” måned hvert år)

De nyheder, der skal ud til vores medlemmer, vil derfor i juli og august måned udelukkende blive lagt på MSS´s hjemmeside, så I der kan gå ind og se, hvad der er af aktiviteter .

 Allerede nu kan bestyrelsen fortælle, at der arbejdes på at lave en fællestur til Copenhagen Classic, såfremt der bliver nok tilmeldte til turen.

Der vil blive udsendt en indbydelsen på MSS´s hjemmeside hurtigst muligt, så I der kan se, hvorledes der skal tilmeldes mm.

Der er planlagt Youngtimer-klubløb og trackday på Padborg Park, og der er klubrally d. 18. august, og også her vil der komme yderligere oplysninger på hjemmesiden. Go kartbanen i Skærbæk kan også tilbyde masser af aktiviteter i sommerferien.

En god ide er derfor at holde godt øje med kalenderen på klubbens hjemmeside, så du ikke overser netop det arrangement, du kunne tænke dig at deltage i.

 Vi fra bestyrelsen i MSS vil gerne ønske Jer en rigtig god sommer med masser af solskin og kolde drikke. Håber I får slappet rigtig godt af alle sammen og at I er klar til at tage fat igen i løbet af august.

GOD SOMMER TIL ALLE MSS`s MEDLEMMER.

                                                                                                                    Venlig hilsen Karin Niebuhr