Sensommerløbet på Ring Djursland, med deltagelse af mange MSS ere.

Til årets sidste Danske Historiske løb på Ring Djursland, var der i alt over 180 deltagere tilmeldt. Således
kunne kun 40 Youngtimere komme med til start, og det siges at der måtte 15 deltager på ventelisten. Altså var der kun plads til dem der fik sig meldt til først. vore MSS deltagere klarede sig rigtigt godt deroppe og de har lovet at skrive en lille historie om deres deltagelse senere.

Anders T. Jensen er klar med BMW 2002 til Historisk Weekend 2013

Anders T. Jensen er klar med BMW 2002 til Historisk Weekend 2013

Undertegnede var således tilmeldt i Historisk 71 klassen, og havde en delvis dårlig Weekend.
I det sidste minut af tidtagningen om lørdagen, var jeg så uheldig at en forankørende meget langsom Ford Corsier, drejede lige ind foran mig i et venstre sving, dette resulterede i at jeg ikke kunne nå at bremse nok, og jeg tørnede ind i bagskærmen på Forden.
Tidtagningen gav dog en startplacering som no. 2 og det må siges at være ret godt, med de meget hurtige Nissanner omkring mig.
1. Heat resulterede i at jeg måtte vinke Nissanbilerne forbi, og endte dermed som no 3. i 1. heat.

Søndag bød på regnvejr, og regnvejrsdæk, som kunne bruges her var ikke til stede, så jeg måtte køre på mine tørvejrsdæk. En itu svømmerventil gjorde her at jeg endte som no. 11.
En rig Århusianer havde forinden forsøgt at forhindre mig i at overhale ham indenom for enden af langsiden, og da jeg ikke kunne nå at hverken bremse eller dreje udenom, fik vi begge buler ved den aktion.

3. og sidste heat kørte ret godt fra en startpladsering 5, men regnen gjorde at mine tørvejrsdæk ikke rakte til mere end en 6. plads.

Jeg er egentlig godt tilfrede, men skal igang med strygejernet over vinteren, samt malerarbejde, før bilen igen står som ny.