Sæsonafslutning med baneofficials på Padborg Park

Der var inviteret til brunch søndag d. 20.11.2022 kl. 11, hvor vi ville lave en hyggelig afslutning på sæson 2022. 

Derfor blev der indkaldt til brunch, hvor vi kunne tilbringe et par hyggelige timer i hinandens selskab og samtidig få lidt godt til ganen. 

Dejligt at der var mødt så mange op.

Der blev snakket og hygget på kryds og tværs og jeg vil her meget gerne endnu engang bruge lejligheden til at sige TUSIND TAK til mit dygtige og pligtopfyldende team, der rykker ud, når vi kalder til race.         

                                                  

I skal bare vide, at det er en fornøjelse at være sammen med jer – jeg glæder mig i hvert fald til alle de løb og andre gange, hvor vi mødes til vores fælles sport – for uden jer – ingen motorsport.

Det vil ikke være nemt at køre race, hvis ikke der stod nogen og dirigerede kørerne, og det bliver vi bedre og bedre til. Naturligvis er der enkelte ting, vi gerne vil ændre på og derfor efterlyses gode ideer fra jer.

Så tænkt lidt over det her i den mørke vintertid, hvor I alligevel ikke har andet at give jer til. Tænk over, hvor vi kan gøre det sjovere og nemmere for både os officials og for vore kørere. For jo nemmere det hele er, jo sjovere er det også.                     

Jeg ved godt, at vi altid skal sætte sikkerheden i højsædet men der er også områder, hvor vi måske kan slække en smule uden at det går ud over sikkerheden – og den debat skal vi have inden vi starter på næste års sæson.

Så derfor – kære venner og teamkolleger:   gode ideer efterlyses – og de bedes venligst sendt til mig via mail – og de må meget gerne være grundig gennemarbejdet – så det ikke bare udarter til en masse debat frem og tilbage.

 

 

Grunden til at jeg gerne vil have jeres ideer på mail er, at hvis vi – som det så ofte sker – starter en debat på facebook eller på et af de andre medier, vil der straks melde sig en masse mennesker på banen, som egentlig ikke har noget som helst at gøre med vores sport – men som er meget klogere end os og ved alt om, hvordan et motorløb skal afvikles. Og det er desværre ikke altid tilfældet.

Jeg vil slutte mit lille indlæg med endnu engang at sige jer alle sammen en tusind tak for en rigtig god sæson. Jeg glæder mig til at se jer alle igen i 2023 sæsonen.

 Samtidig vil jeg gerne ønske jer en

                                                         

Fra Karin.