Sæson åbning af Motor Sport Sønderjyllands Race Kart Afdeling. Lørdag d. 22. marts 2014 kl. 10.00

Der er dømt KRIG....

Foto:Anders T. Jensen

Tekst: Jet Jens Thomsen, fra Branderup og Race Kart afdelingens formand  i Motor Sport Sønderjylland , Johnny Bertelsen, gir hinanden Champagne sprøjt ved sidste års åbning af Race Kart sæsonen.

Næste weekend lørdag d. 22. marts 2014, slår vi dørene op for en ny sæson på Gokart Center Skærbæk.

Vi starter kl. 10.00 på Gokart Center Skærbæk, uanset om vejret tillader det.
traditionen tro starter sæsonen på lørdag, og fordi der skal trænes før alle vore gokartkørere, skal ud at prøve kræfter, ude i det ganske land. Dog har disse kørere allerede haft lejlighed til at komme og træne tidligere, for vi har også vintertræning.

Træningen på lørdag starter fra kl. 10.00 og afsluttes kl. 14.00, uden pauser.

Som sædvanligt står Motor Sport Sønderjylland´s ”JET JENS” fra gokartudvalgt, for åbnings festlighederne. Her præsenteres nye medlemmer, og evt. nye karts. Mon ikke der også er champagne og kage til alle, som det jo sig hør og bør. Når der er præsentation af kørere og karts, plejer  ingen midler at være  uanvendt!
Vi stopper træningen et kort øjeblik, for at få lavet vores fællesfoto for året 2014, samt for den officielle Champagne sprøjt kl. 11.00

Vores Kasserer Jørgen Rasmussen vil være til stede for de der ikke har fået lavet medlemskab, og årstræningsgebyr for 2014.

Johnny Bertelsen,  fra Motor Sport Sønderjyllands Race Kart afdeling, på Gokart Center Skærbæk,  har nu, sammen med hårdføre medlemmer i klubben, sat sidste hånd på forårsklargøringen. De har hygget sig, men også arbejdet hårdt, på denne meget blæsende og kolde forårstid. Udenfor var der kun en håndfuld entusiastiske gokartkørere, der var hårdføre nok til at modsætte sig den stride blæst på Gokartbanen.
Dejligt at der allerede nu er så meget gang i Centret. Det tegner på en travl sæson for Gokart Centret.

Allerede sidste weekend viste der sig over 20 medlemmer og hjælpere til en arbejdsdag på Centret. Også her var der god stemning, og der var selvfølgelig som altid sørget for den hyggelige atmosfærre, der er kendetegnet for den nye tid på Gokart Center Skærbæk. Her blev en del af de planlagte projekter, som der altid samles før opstarten af en sæson på Gokart Centret, klaret med et snuptag. Dagen afsluttedes med Grilpølser og sodavand.