RIGTIG GODT NYTÅR til alle vennerne i MSS.

raket2017

Så skriver vi 2017.

 

Sidder og hygger mig med, at der er så mange ubrugte dage at tage af:

                                                                           365 helt nye dage.

 

Hvad skal vi dog bruge dem til?

Så kigger jeg lidt nærmere på kalenderen og nu dukker der arrangementer op, som allerede er noteret. Allerede her i midten af januar starter vi op med en arbejdsweekend for bestyrelsen i MSS, så vinterpausen har været kort. Og heldigvis for det. Ingen af os kan lide en pause, der er alt for lang. Mange dage er allerede nu booket til forskellige arrangementer, der skal afvikles i vores klub og mere dukker op hen ad vejen.

Derfor er det også nu vi skal se på, hvornår vi i klubben kan få lagt kursusdatoer ind. Der er-som i de foregående sæsoner -planlagt kurser både i DASU- og i klubregi, så her er det vigtigt at vi ved, hvor mange der skal deltage. Efter hvad jeg har fået oplyst kommer den endelige DASU-kursuskalender på DASU´s hjemmeside i den kommende uge, så allerede der har alle medlemmer nu mulighed for at gå ind og se, hvilke kurser, der kunne være interessante for dem.

Det er også nu vi snakker om, hvordan vi skal fortælle andre end motorsportsfolk, hvad det egentlig er, vi sådan lige foretager os i sporten. Det er nemlig også nu, at vi skal have endnu flere medlemmer med i klubben. Vi har så mange arrangementer i klubben, at vi har brug for rigtig mange frivillige, der kan og vil være med til at gøre en indsats for motorsporten.

Det er derfor nu, at I alle sammen skal fortælle i Jeres omgangskreds om de mange muligheder, der er i sporten for at være med helt der fremme, hvor det rigtig sjove sker. Det er rigtig godt, hvis så mange som muligt allerede nu melder sig ind for at hjælpe til eller for blot at vise, at man støtter sporten. Det er vigtigt at vi ved, at vi til alle vore arrangementer, har mandskab til at stå for afvikling, sikkerhed, papirarbejde og hvad der ellers er af opgaver, der skal løses, når vi kører rally, gokart, carbuster, track-days, banesport eller kørekursus for unge bilister.

Det er også nu, at aktive udøvere og de mange officials, der har været med i sporten i flere år, skal forny deres medlemskab, så der er god tid til at få bestilt en licens, som man som kører skal bruge her i det nye år eller tid til at finde ud af, hvilke kurser medlemmerne kunne ønske sig at deltage i.