Racerweekend med Legend Car-oplevelser på alle hylder

Er der en klasse, som kommer til at være i fokus, når Padborg Park i den kommende weekend afholder sit SuperDæk Padborg Prix, så bliver det OK Mobil 1 Legend Car Cup. Såvel lørdag som søndag vil man kunne opleve det, der af mange betegnes som Danmarks sjoveste racerklasse, og der vil være oplevelser på alle hylder med racerbilerne, der er udformet som kopier i 5/8-dels størrelse af nogle af Fords og Chevrolets tredivermodeller.

SuperDæk Padborg Prix kommer nemlig til at tælle som en dobbeltafdeling i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen.

2014-Bane-Legend-07

Lørdag køres den sjette og søndag den syvende afdeling af årets mesterskab, så weekenden kommer i den grad til at blive afgørende for fordelingen af årets titler, hvor Kasper H. Jensen, Hinnerup, er topkandidat til at sikre sig såvel det samlede mesterskab som rookie-titlen. Men østjyden kommer til at skulle kæmpe for sin position i toppen af tabellen, for er han uheldig, så vil han nemt kunne blive overhalet af Christian Høgh, Århus, Frederik Nymark, Hadsten, og Lasse Rolighed, Århus.

Også det såkaldte old boys-mesterskab for deltagere over 45 år er på spil i OK Mobil 1 Legend Car Cup, hvor Lars Mogensen, Silkeborg, ligger til at tage den titel, som Freddie Veje, Kolding, sidste år snuppede for næsen af ham. Men konkurrencerne ved SuperDæk Padborg Prix stopper ikke her.

For anden gang afholdes der nemlig en skønhedskonkurrence. Her skal en gruppe designere, der er uddannet fra Designskolen Kolding, nemlig besigtige feltet og finde frem til den Legend Car, som har den flotteste dekoration. Sidste år var det Tommy Laugesen, Silkeborg, hvis racervogn blev udvalgt af dommerpanelet, og at han ikke hviler på laurbærrene og forsøger sig med samme trumfkort som i 2013, understreges af, at han i år har givet sin racerbil helt nye farver og en helt ny dekoration…

2014-Bane-Legend-06

Skønhedskonkurrencen i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen finder sted lørdag klokken 14.00, men også andendagen ved SuperDæk Padborg Prix kommer til at byde på et festligt og anderledes indslag. Søndag eftermiddag afvikles der nemlig gridshow,, hvor tilskuerne vil få mulighed for at komme ind på selve racerbanen og kikke nærmere på racerbilerne inden det første af de tre løb, der skal køres i klassen.

Udover OK Mobil 1 Legend Car Cuppen omfatter programmet ved SuperDæk Padborg Prix også Danish Endurance Championship, Formel Ford, Syver Race Cup og Yokohama 1600 Challenge.