Racersæsonnen 2015

Nu er vi midt i oktober 2015 og “raceriet” for store legedrenge og piger er overstået.

Hvordan gik det så:
Klassen for historisk racerbiler 0-1300 cc 71-2, hvor jeg deltog med min racerbil en Mini Cooper S fra 1968, start nr.110.

Jeg deltog kun i 3 afdelinger, 2 i Sverige, Sturup og Knutstorp og en i Danmark/PP.
Specielt på Knutstorp havde vi nogle gevaltige kampe i vores klasse, vi grinede og klappede hinanden på skulderne, medens vi snakkede om heatet.
Det resulterede i, at jeg ud af 14 i min klasse sluttede som nr. 5, kunne formentlig være kommet et par hak højere op, hvis jeg havde deltaget i alle afdelingerne.

I Danish Masters sluttede jeg som nr. 3, hvilket overraskede mig lidt.
Det resulterer så i, at jeg kan deltage i Historisk afslutnings aften på Sjælland, med spisning og præmieuddeling. En lille pokal til, nå ja, det er jo det vi kører om.

Det har været en fin sæson, hvor der kun var en afkørsel på Sturup med et par beskadigede øjne (forlygter). Jeg mente bestemt, at det var en eller anden official, der havde set sig ond på mig og rullet et stykke autoværn direkte ud foran min bil.
Det var der dog ingen, der troede på.
Der var ingen af heatene, hvor jeg udgik, alle blev gennemført med forskellige placeringer, flest inder for top 5 og nogle inden for top 10.

Bilen holdt og mekanikeren var meget tilfreds med, at der trods intens kørsel blev passet så godt på materiellet, at det holdt hele sæsonnen.

Ulrich Kristensen