Padborg Park afsluttede første halvdel af sæsonen med manér

I den sidste weekend af juni satte Padborg Park punktum for første halvdel af sin 2014-sæson, og det skete med et Midsommerløb, som kom til at byde på både tæt race og masser af dramatik på racerbanen.

Dramatikken sørgede arrangementets største racerklasse for. I Youngtimer-klassen var godt 35 kørere til start, og i et af de tre heats opstod der lidt for megen trængsel blandt de deltagende biler. Umiddelbart efter at startsignalet var givet, stødte flere af dem sammen – hvoriblandt en slog flere kolbøtter – men til al held skete der kun materiel skade.

2014-Bane-SSC-04

Formel Ford og FirstStop Special Saloon Car var de hurtigste klasser på programmet, og her blev der også kørt tæt. Specielt i Formel Ford, hvor trioen Jan Jønck, Skødstrup, Frederik Schandorff, Rønde, og Mathias Smith, Nibe, leverede tæt og underholdende race i et af de tre heats, der blev afviklet. I FirstStop Special Saloon Car var Claus Christensen, Århus, suveræn og tog tre sejre i stribe, men bag ham var det kørere som Claus Siepmann, Risskov, Michael Klostermann, Gørløse, Mikkel Overgaard Pedersen, Struer, og Hans Hartmann, Herning, som kæmpede tæt om placeringerne.

En stor del af løbsprogrammet ved Midsommerløbet blev udgjort af de historiske klasser, hvor klassen for de ældste biler – den såkaldte 1965-klasse – bød på en kamp mellem de tre Lotus Elan-kørere Christoph Kjærgaard, Esbjerg, Flemming Viktor Andersen, Århus, og Christian Vølding, Slagelse. 1971-klassen blev domineret af Datsun 240Z-trioen Per Leth Sørensen, Ringe, Mads Leth Sørensen, Sæby, og John Gertsen, Lejre, mens Lars Rolner, Hamborg, satte sig på førstepladsen i 1976-klassen med sin Porsche 911 IROC.

2014-Bane-Historisk-02