Ole Petersen havde en super weekend på Jyllandsringen

1600 Challenge 
01/09/14
Yokohama
Ole var i weekenden rejst med sin blå Suzukil til løb på Jyllandsringen ( ved Silkeborg )
Endnu engang velforbedret denne gang var det over 3 dage hvor vejret konstant skiftede var tørt til vådt.
Vi startede fredag med en træning der blev Ole 4 manglede 0,2 sekund til den hurtigste han kom ind og var sur siger bilen mangler kraft + den trækker til højre når jeg bremser.
(Foto: Motorsporten.dk)

Vi tjekkede indsug, luftfilter, der efter gik vi til bremserne for at se om det var der fejlen var men intet kunne vi se.
Vi havde taget hjulene af for tjekke de forskellige ting og Ole havde taget kører tøjet af da vi pludselig kommer i tanke om vi har glemt at Veje bilen. Da vi gerne vil være 100 % på vægten inden næste dag hvor det gælder bliver vi enig om Ole tager Tøjet på og vi sætter hjulene på.
Da vi sætter venstre forhjul på og har spændt dette tjekker vi bare for sjov om det er slør MEN da var det sjove væk for der var 5 cm slør styrkuglen var ved at tabe møtrik det var kun splitten tilbage.

At holde møtrikken fast med gevindet var helt væk.
Bilen blev lavet og vi var klar til tidskørsel Ole lå 1 ind til næst sidste omgang så blev han Slået af en anden så vi blev 2. Det komme regn til 1 heat lørdag eftermiddag Ole fik en lidt dårlig start og røg ned som 3 i første sving det varede dog ikke kun 1 omgang så var han 2 Heat var kortet op med 3 min så Ole havde travlt da den forreste havde fået et temmelig stort forspring pga. ham Ole havde overhalet havde sænket Ole et par sekunder.


(Foto: Privatfoto)

Men Ole kæmpe fighter hjerte gjorde at han efter 7 omgange var kommet forbi og lå et der var kun 2 omgange tilbage og han vandt med 1,6 sekund. 2 heat skulle han starte 8 da de som sædvanlig bytter de 8 forreste rundt.
Igen en lidt dårlig start hvor den mesterskabsførende fik en noget bedre start og han lå etter efter 4 omgange og vi endnu lå 5 men igen med fighter instinkt

Blev 2 og med kun 0,7 sekund da de kom i mål alene i sidste omgang to Ole 1,4 sekund på vinderen så havde vi bare haft 2 omgange mere.

Weekendens resultat gjorde at Ole har hentet 4 point af de manglende 14 så vi nu kun mangler 10 point med 4 heat tilbage i DM mesterskabet.

Med venlig hilsen
Dan Petersen