Oktober 2016

Sæsonen lakker desværre mod enden. Vores rallyofficials har en enkelt opgave i Ans tilbage, så er det tid til at slappe lidt af. Måske for medlemmerne men bestemt ikke for bestyrelsen. Vi har en masse spændende opgaver, der skal tages fat i.

Flere af vores baner skal udvikles og optimeres til den næste sæson. Gokartbanen arbejder hårdt på at få et nyt layout, hvilket inkluderer en bro, og Carbusterbanen skal have opsat nyt sikkerhedshegn. Der skal derfor skaffes en masse penge for at dette kan realiseres.

Vores nye tiltag i klubben, Carbusters og drifting, forlader udviklingsudvalget ved årsskiftet, og er der dermed implementerede aktiviteter i klubben og DASU, hvorfor der skal arbejdes hårdt for at opretholde de gode resultater.

Det årlige repræsentantskabsmøde i DASU nærmer sig også. Vores medlem Henning Holst Jensen ønsker at forblive i bestyrelsen, hvilket vi naturligvis bakker op om.

Står du og mangler en ide til en julegave, så kan vi klart anbefale vores Fart med Fornuft kursus. Det er virkellig læreridt for vores unge bilister. En anden ide kunne være et arrangement på vores gokartbane i Skærbæk, som har åbent hele året rundt. Så, som noget nyt, er det muligt at køre udendørs på regnvejs-/vinterdæk.

Nu hvor vinteren nærmer sig, så arrangerer vi naturligvis glatførekursus på Padborg Park, så det er muligt at få testet evnerne på det glatte underlag. Dette vil finde sted søndag formiddag den 4/12-2016. Samme dag afholder vi Binko Banko ligeledes på Padborg Park. Hvis nogen ønsker at sponsorere gevinster hertil, tager vi naturligvis gerne imod.

Inden vi når så langt, afholder vi vores årlige julefrokost i Fårhus forsamlinghus den 29. oktober. Der vil løbende komme info om vores arrangementer her på hjemmesiden samt på vores Facebookside.

Husk at I altid er velkomne med ris, ros eller forslag til nye tiltag i klubben. Vi er lydhøre overfor alt.