OK Mobil 1 Legend Car Cup kører på Ring Djursland

Der bliver sjov i gaden, underholdning og tæt race, når kørerne i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen i weekenden tager hul på anden halvdel af deres 2014-sæson. For anden gang i denne sæson stiller kørerne i Danmarks sjoveste bilsportsklasse op til race på Ring Djursland, hvor de mange sving og det kuperede forløb nok skal give deltagerne masser af udfordringer.

Sidste gang, der blev kørt OK Mobil 1 Legend Car Cup på Ring Djursland, var Christian Høgh, Skødstrup, den helt store triumfator. Den tidligere gokartkører var hurtigste mand i tidtagningen og kørte sig i det første heat fra tyvende- til førstepladsen, og siden vandt han også klassens andet og tredje heat. Kan han gentage denne præstation i den kommende weekend, har han gode muligheder for at hale ind på den mesterskabsførende Kasper H. Jensen, Åbyhøj, men klassens nye dreng er også stærkt kørende. Han har ikke blot lagt sig i front for rookie-mesterskabet, men også scoret flere løbssejre, og sammen med en række andre podieplaceringer har det givet ham en solid mesterskabsføring.

2014-Bane-Legend-04

Konkurrencen ved den kommende løbsweekend på Ring Djursland bliver dog hård. Efter at have siddet over i forrige afdeling, fordi han var til start i en afdeling af det britiske Legend Car-mesterskab, vender Kenneth Jensen, Langå, tilbage. Kenneth Jensen er ikke blot dobbelt forsvarende mester i OK Mobil 1 Legend Car Cup, men også en sand mester i den udfordring, som alle klassens bedste kørere bliver udsat for i det første af de tre heat, som udgør en løbsweekend. Nemlig at køre sig frem gennem rækkerne fra en startplacering i bageste halvdel af feltet.

 

To andre kørere, som forventes at få vigtige roller at spille på Ring Djursland, er Frederik Nymark, Hadsten, og Kevin Verner Jensen, Silkeborg. Begge havde en god 2013-sæson med flere løbssejre, men i år er de endnu ikke kommet helt til tops, og det satser de på at gøre ved årets fjerde afdeling af OK Mobil 1 Legend Car Cup.