OK Legend Car Cup sørger for fantastisk Padborg Finale

I den anden weekend af august sætter Padborg Park punktum for årets 2012-sæson, og der er lagt op til et brag af en Padborg Finale 2012. Specielt søndag den 12. august tegner til at blive fantastisk, for her køres årets næstsidste afdeling af OK Legend Car Cuppen, der bl.a. er kendt fra TV2 Sports udsendelser, hvor de underholdende biler og spændende løb er blevet utroligt populære.

Der er garanti for action. Det så man ved det seneste løb på netop Padborg Park, hvor klassens to førende kørere – Jason Watt, Herlev, og Kenneth Jensen, Langå – rent faktisk kolliderede under en af deres mange dyster om føringen i klassen. OK Legend Car Cuppen er godt nok en klasse, hvor mange er med for sportens skyld, men der er ingen tvivl om, at der bliver kæmpet om resultaterne.

2012-Bane-Legend-Madsen-Watt-02 Jason Watt og Kenneth Jensen vil helt sikkert også være blandt hovedrolleindehaverne ved Padborg Finale 2012, men de er ikke de eneste, der vil kæmpe med om sejren i de i alt tre løb, der skal køres i løbet af eftermiddagen. Ole Madsen, Ringsted, hører også med til den hårde kerne forrest i feltet, hvor det tidligere på sæsonen faktisk var ham, som førte tabellen an. Også Nicholai Sørensen, Sindal, er en oplagt vinderkandidat. Sidste år var det ham, som tog sølvmedaljen i mesterskabet, og han har helt sikkert brugt sommerpausen til at finde den fart, han har manglet noget af i forårets afdelinger.

Udover at afslutte årets banesportssæson i det sønderjyske bliver Padborg Finale 2012 også startskuddet på efterårssæsonen i OK Legend Car Cuppen, hvor der helt sikkert vil være nye navne, som vil forsøge at byde de garvede rotter op til dans.

2012-Bane-Legend-Laugesen-Soerensen-01

Unge Frederik Nymark, Hadsten, satte således alle veteranerne på plads med hele to løbssejre, da der sidste gang blev kørt race på Padborg Park, men også andre kørere tegner til at kunne blande sig i topstriden. Sidste års Danmarksmester i Yokohama 2000 Cuppen, Lasse Rolighed, Århus, er således også ved at have vænnet sig til at køre med baghjulstræk, så hans første pokal – og eventuelt sejr – snart må være indenfor rækkevidde. Tommy Laugesen, Silkeborg, er også en af de kørere, som i år for første gang har været på podiet, og midtjyden hører helt klart også til blandt outsiderne.

Mens OK Legend Car Cuppen bliver hovedbegivenheden søndag den 12. august, så vil det dagen forinden være fjerde afdeling af Danish Endurance Championship, der vil være det. Blandt de andre klasser, man kan opleve ved Padborg Finale 2012, er også Youngtimer Cuppen, Special Saloon Car Challenge og Yokohama 1600 Challenge.