OBLIGATORISK OFFICIALMØDE

toplogo

Kære alle sammen i banesporten.

Så starter vi blødt ud.

Vi afholder:

OBLIGATORISK OFFICIALMØDE for alle – både for de nye og for alle os, der har været med før

                                                         Lørdag d. 7. marts 2015 fra kl. 13.00

Officialmøde afholdes som vanligt i lokalerne på Padborg Park.

Der er mødepligt, som der plejer at være. Hvis du er forhindret, så send lige en meddelelse til Helle eller jeg eller giv et ring.

I har tidligere fået tilsendt løbsskema for 2015 fra Helle. Hvis I ikke allerede har afleveret/sendt det til Helle, så medbring det venligst til mødet, så Helle kan se, hvilke officials, der er til rådighed ved de forskellige løb, vi skal afvikle her i 2015 sæsonen.

Det er også nu, I skal til at snakke med jeres venner om det sjove ved at være med i motorsporten, der helt fremme, hvor vi er med.

Vi skal nemlig gerne have endnu flere med – både fordi opgaverne bliver større og større, men også fordi alle ikke nødvendigvis kan deltage hver gang. Så hvis der er nogen, der gerne vil være med, må I meget gerne give Helle eller jeg besked hurtigst muligt.

For de af jer, der endnu ikke har haft mulighed for at komme på flagkursus, er det aftalt med underviser på kurset Hans J Søgaard Andersen, at der afholdes flagkursus fredag d.6. og lørdag d. 7.marts 2015 forud for officialmødet. De kursister, der allerede har meddelt, at de gerne vil på flagkursus får direkte besked. Men skulle I kende en eller flere af vore medlemmer eller eventuelt helt nye, der gerne vil være med, så bed dem kontakte Helle eller jeg. Så kommer de naturligvis også med.

Der vil også i år være brand/redningskursus i Skrydstrup. Datoen ligger endnu ikke helt fast, men vi regner med, at det bliver i slutningen af marts/starten af april, og I får naturligvis direkte besked om dato og tid.

Helle: mail: hellonitis@hotmail.com, tlf. 2992 6997

Karin: Mail: monique96@webspeed.dk, tlf. 4015 3885 eller 2152 3885

 

Mange hilsner fra Karin, MSS