Nyt om banesport

Hold dog op, hvor har det været en l a n g vinter. Nu skal vi altså snart til at køre noget race. Og, ja det skal vi heldigvis.

Den 12. april 2014 starter vi op på Padborg Park med en klubdag, hvor vi kører løb med Youngtimere og desuden kommer der rookier fra trackday, der skal ud og prøve kræfter med et udvidet køreteknisk kursus.

Youngtimer-løbet er en afdeling af MSS Youngtimer Cup, og mon ikke vi her ser rigtig mange flotte biler til start. Der er i hvert fald blevet skruet godt i løbet af vinteren, og youngtimernes køregruppe i MSS har arbejdet godt for at få en rigtig god kalender og et godt afviklingsreglement for MSS YT CUP. Der bliver virkelig gang i den, hvis alle skal nå at køre alle afdelingerne, men det bliver sjovt.

I starten af maj måned lægges der så ud med en hel weekend på Padborg Park, når vi åbner portene for OK Mobil 1 Padborg Open. Her bliver det spændende at se, hvor mange der kommer ud at køre. Det skal gerne vise, hvor mange, der er blevet klar til vores sæsonstart. Der har været god tilmelding til serierne i DEC, Legend og MSS YT cup og vi skal både køre DEC, Legend, Youngtimer, Speciel Saloon Car samt en afdeling med motorcykler den weekend, så forhåbentlig får vi fyldt godt op i depoterne og på banen.

Både banen og officials er ved at være klar til det helt store ”rykind” og jeg er helt sikker på, at det er kørerne også. Det bliver godt at få brændt lidt benzin af igen. Vi ses alle sammen.

Venlig hilsen Karin Niebuhr, formand for banesportsudvalget.