Nu starter racersæsonen på Padborg Park

En lang vinter har endelig nået sin afslutning. Der er gået mere end et halvt år, siden der sidst blev kørt racerløb på Padborg Park, men i weekenden den 30. april og 1. maj ruller hjulene på racerbilerne atter. Det sker, når man på den hurtige racerbane tager hul på sin 14. sæson med FTZ Padborg Open.

Øverst på plakaten er OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo – klassen, der sidste år var årets store nyhed i dansk bilsport, og som var det helt store trækplaster på Padborg Park. Der bliver kørt stærkt i klassen. På Padborg Park ligger omgangstiderne godt og vel omkring minuttet, og det er noget af det hurtigste, man kan opleve på den 2.150 meter lange racerbane.

2015-Supertourisme-Rossel-Kevin-01

Sidste års mester Michael Outzen, Ringe, har valgt ikke at forsvare sin titel, men derfor bliver det bestemt ikke lettere for de racerkørere, som er i klassen. For der er kommet flere navne til, og nogle af dem, som sidste år blot snusede til klassen, satser på en fuld sæson.

Kevin Rossel, Daugaard, var en af sidste sæsons store overraskelser, hvor han kørte sin første sæson, og han tegner bestemt til at tælle blandt favoritterne. Det gælder også Jesper Egebart, Vejle. Han havde et par enkelte starter ved afslutningen af 2015, hvor han viste, at han også kan tumle en af de ildsprudlende DST-racere. I år kører han en fuld sæson.

Et topnavn vender også tilbage til klassen. Det er Michel Nykjær, Næstved, der i de sidste mange år har kørt internationalt med flere sæsoner i verdensmesterskabet for standardvogne bag sig. Han havde også enkelte starter i klassen og var fuldt ud konkurrencedygtig.

Udover OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo kommer programmet ved FTZ Padborg Open også til at omfatte løb med OK Mobil 1 Legend Car Cup, Syver Race Cup, Yokohama 1600 Challenge, Yokohama Super Cup og Formel Ford, ligesom deltagerne i Dansk Drifting Serie også indleder deres sæson.