Nu kommer DTC til Padborg Park

Vi kender bilerne og det tætte race fra bl.a. liveprogrammerne på TV2 Sport, og nu kommer AutoMester Danish Thundersport Championship også til det sønderjyske. Det sker i weekenden, hvor årets tredje afdeling af mesterskabet køres på Padborg Park.

2015-Bane-DTC-01

Henved 25 biler er der i feltet, og når starten går, vil der blive kæmpet på hver eneste meter af den 2.150 meter lange bane, for kørerne i AutoMester DTC er kendt for at være fightere og helt og aldeles kompromisløse.

Det er nogle af Danmarks absolut bedste racerkørere, som er med i feltet. Blandt favoritterne finder man eksempelvis den tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen, Roskilde, den mangedobbelte mester Casper Elgaard, Risskov, den tidligere Champ Car-kører Ronnie Bremer, Hvidovre, og det nye stjerneskud Dennis Lind, Roskilde, som vandt mesterskabet tilbage i 2013.

Men en ny generation banker også på i AutoMester DTC, og her er en af de nye kometer ikke blot fra det sydjyske område, men også fra den arrangerende klub, Motor Sport Sønderjylland. Det er Michael Markussen, Kolding, som efter at have vundet Danmarksmesterskabet i Formel Ford for to år siden tog springet til Danish Thundersport Championship, hvor han virkelig er kommet i mesterlære. Michael Markussen starter nemlig for Magnussen Racing Experience, hvor han er teamkammerat med Jan Magnussen, som bliver hans værdifulde læremester.

2015-Bane-DTC-02

Der bliver muligheder for at opleve kørerne fra AutoMester Danish Thundersport Championship flere gange i løbet af weekenden på Padborg Park. Lørdag kører klassen således sine træninger og sin tidtagning, mens det helt tætte race starter søndag. Her er der først to kvalifikationsheat, inden man slutter af med den afgørende finale.

Udover AutoMester DTC-serien tæller programmet på Padborg Park også Danish Endurance Championship, Citroën DS3 Cup, Yokohama 1600 Challenge, Yokohama Super Cup samt FirstStop Special Saloon Car.