Nicki Thiim vinder af Porsche Super Cup

2013-Bane-Nicki-Thiim-01

I weekenden blev finalen i Porsche Super Cuppen afviklet på Formel 1-banen i Abu Dhabi, hvor der blev kørt to løb for den internationale mærkeklasse. Inden løbet lå Nicki Thiim på andenpladsen i mesterskabet efter Sean Edwards, men som bekendt var briten afgået ved døden i forbindelse med en track day-ulykke i Australien i midten af oktober. Netop Sean Edwards var en god ven af Nicki Thiim, der sammen med briten vandt årets 24-timers løb på Nürburgring.

Sean Edwards’ død havde fået mange til at diskutere, hvorvidt de to sidste løb skulle være mesterskabstællende, men det blev de, og de endte begge med en sejr til klubbens talentfulde kører. Til det første løb havde Nicki Thiim kvalificeret sig som nummer to efter gæstekøreren Earl Bamber, og han fulgte da også new zeelænderen som en skygge gennem hele løbet indtil sidste omgang, hvor Earl Bamber forbremsede sig, så Nicki Thiim kunne køre forbi og tage en sejr. I weekendens andet løb startede Nicki Thiim fra pole position, og han førte løbet fra start til mål og sikrede sig den samlede sejr i Porsche Super Cuppen.

2013-Bane-Nicki-Thiim-02

“Det var en meget følelsesladet weekend for os alle,” sagde Nicki Thiim efter løbene. “Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at vise, at jeg fortjente den samlede sejr. Jeg vil dedikere denne titel til min ven Sean og jeg vil forære mesterskabstrofæet til hans familie. Jeg vil gerne vise, at Sean i vores hjerter er mesteren.