MSS AAS DMKA Mesterskabet i Youngtimerklasserne nu afgjort

Flemming Nielsen fra Holte har ført klasse 1 i en længere periode, men en anden BMW kører Kenneth Løndal fra Århus, og en Toyota kører Thue Henriksen fra Ikast er på den sene sæsson begyndt at hale ind på den meget hurtige BMW m3.

Flemming Nielsen var dog meget uheldig da han måtte tage banden for enden af langsiden til hjælp for at få stoppet bilen i første heat. Grunden til dette problem kender vi ikke på nuværende tidspunkt. men resultatet blev en meget skadet BMW M3 Derefter måtte Flemming se om hans forspring kunne holde over for de andre deltagere. Det kunne det imidlertid. Kenneth Løndal lå ved dagens start til at vinde sølv i turneringen, men en rullefelts måling, og en vejning efter sidste heat, resulterede i at Kenneths bil var for let til at modsvare de hestekræfter der var i bilen. Kenneth måtte derfor slette sine indtjente point fra dagens fight. Dermed rykkede Thue Henriksen op på 2. pladsen i mesterskabet i klasse YT´1. Så mesterskabet i Klasse 1 blev dermed som følger.

1. Flemming Nielsen

2. Thue Henriksen

3. Kenneth Løndal.

I klasse 2 har Per Thielsen fra Christiansfeld, længe ligget til at vinde 2012 mesterskabet, men problemer med sin E30 model BMW, tvang Per til at tage sin reservebil, en Toyota Corolla, for at gennemføre sidste og afgørende løb. Allan Levin Nielsen i VW Golf Vr 6, kunne i princippet godt gøre Per sejren stridig, men en sikker og rutineret kørsel, lagde ingen tvivl om vinderen af YT2 Klub Mesterskabet. Tommy Dam Kiefer fra Amager, deltog ikke i sidste og afgørende afdeling, men havde inden sidste afdeling, vundet 3. pladsen i klassen.

Vinderne i YT klasse 3 er som følger.

1. Per Thielsen Jensen

2. Allan Levin Nielsen

3. Tommy Dam Kiefer

I klasse YT3 var der ingen tvivl om vinderen af AAS-MSS-DMKA klubmesterskabet. Anders T. Jensen fra Randerup ved Bredebro har vundet de fleste af sine heats i dette mesterskab blot 3 heats af ialt 14 heats har Anders vundet i klasse YT3 i 2012, så her har der været næsten rent bord hver gang. Dog kom Anders T. Jensen for at deltage i det sidste løb, også for at støtte op om det gode kameratskab og arrangement, som de seneste åre Youngtimer klubmesterskaber har lagt rammerne for. Men også for at understrege at han nu har valgt at lægge Youngtimer løbene på hylden. Anders bliver 55 år i år og synes ikke mere han kan finde motivationen og midlerne til fortsat at deltage i de mange løb på de danske baner. Bilen er allerede sat til salg og en BMW 2002 står klar til hobby brug.

Under de 2 heats som dagen bød på måtte Anders T. på vejen ud på langsiden, et lille smut ud over kurberne, og et kort øjeblik ud i sandkassen, dette bød på en ret lang flyvetur fra sandet ud på græsset, og videre ud på banen igen. Dette lille stunt gav løbsledelsen anledning til at kåre Anders T. til dagens kører.

Thomas Hansen fra Ikast har kørt sig op på 2. pladsen, og Jesper Meldahl Nielsen fra Christiansfeld, løb således med 3. pladsen. De to kørere kører i hver deres BMW , og har gennem sæsonnen forbedret deres placeringer og omgangstider løbende. Disse ungs fyrer er klassens håbefulde talenter.

Resultatet af Klubmesterskabet, eller populært sagt, det Jyske mesterskab i YT3 er følgende.

1. Anders T. Jensen

2. Thomas Hansen

3. Jesper Meldahl Nielsen