MSS/ AAS / DMKA Mester i Youngtimer klasse 3

2011-Bane-Youngtimer-Anders-Tage-Jensen-01Så glad som på billedet, må man godt se ud når det flasker sig. I kampen om det Jydske mesterskab for biler i klassen Youngtimer klasse 3. . Det gik godt for Team Classic BMW. Pointtavlen er fuld, med max point. Med blot 2 løb tilbage kan vi kalde os”Jydske mestre!! ” AAS/DMKA/MSS Mestre.

Nu gælder det det Danske mesterskab, hvor jeg med 2 løb tilbage ligger som nummer 3. og det desværre nok fordi jeg ikke kørte det første løb i Sverige, jeg mente ikke der var budget til det, så derfor lod jeg dette løb vælge fra. Det er nok en stor fejl, for nu skal jeg til at kæmpe for alle de point jeg kan få ved de sidste 2 løb.

Næste løb som er tællende til DM I Youngtimerkalsserne køres på Jyllandsringen d. 1. og 2. september, hvor også alle de andre Historiske klasser afvikles. Det sidste og afgørende løb er så på Ring Knudstorp i Sverige, hvor jeg denne gang er nødt til at deltage for at fastholde og måske forbedre min placering.

Youngtimerklassen består af forskellige biler der skal være over 15 år gamle, inddelt i 3 klasser, med vægt/effekt forhold passende til hver klasse. Der gives 25 point til hvert vundet løb og tilsvarende mindre for lavere placeringer. Alle klasser kæmper mod hinanden, men får point for sin egen klasse, til slut er vinderen af DM den der har flest point mellem alle klasser.