Meld dig som official

Motorsport Sønderjylland er med i Mini Rally Syd samarbejdet, som er en minirallyserie der køres i fire afdelinger. Grindsted Motorklub, Motorsport Sønderjylland, KDAK-Fyn og Horsens Automobil & Motor Klub står for hver sin afdeling, som tæller til det samlede MRS-mesterskab.

I 2014 er løbene samtidigt tællende til DASU-mesterskabet i minirally, samt til det danske mesterskab for både klassiske og historiske biler.

De fire afdelinger er de eneste Mini-rally der afvikles i Danmark i 2014.

De fire afdelinger som køres på følgende datoer:

12. April – Grindsted Motorklub – BCA Minirally – start/mål i Vejle.

10. Maj – Motorsport Sønderjylland – Minirally Nordborg – start/mål i Nordborg

20. September – Horsens Automobil og Motor Klub – Bygholm Landbrugsskole Minirally – start/mål i Horsens

18. Oktober – KDAK-Fyn – Anderup El Minirally – start/mål i Ebberup

For at kunne afvikle vore arrangementer, har vi brug for officials. En del af aftalen er, at hver klub til hvert rally stiller med en officialstab på 25 – 30 personer. Det må gerne blive en fast stab.

Her kommer du ind i billedet – vi har brug for din hjælp til at afvikle arrangementerne. Jo flere af de fire arrangementer du kan hjælpe med, jo bedre.

Kender du nogen der også skal have en god motorsportsoplevelse, så meld jer til ved: Marianne F. Jørgensen tlf. 61 70 90 74 el. pr. mail: marianne-filbert@hotmail.com

Du skal afsætte hele lørdagen de pågældende datoer, da klubben er ansvarlig for både opsætning, afvikling samt nedtagning af den prøve vi er ansvarlige for. Der er selvfølgelig forplejning i form af en madpakke og lidt drikkevare.

Bliv official, – kom og vær med. Du kommer tæt på bilerne, og får en god oplevelse på en ellers kedelig lørdag

Se mere på: www.minirallysyd.dk