Mange troppede op på Gokart Centret, til Arbejdsdag i lørdags!

Så er vi igang på Gokart Centret, vores første udlejning er netop afviklet, og 9 glade mennesker taget hjem fra en fed oplevelse i 14 graders varme.

klartilstart
Vi har dog kun åbent i weekenderne, og kun på bestilling, med min 10 mand, så vi ikke skal løbe helt forgæves.
Vores Nye mand på banen hedder Jonas Jacobsen, og kommer fra Tønder. Jonas er 25 år og uddannet Industritekniker, fra Hydro i Tønder. Jonas begynder officielt d. 29. marts, men har allerede været og hjælpe lidt til med forberedelserne på banen i går.
Dagen i går var arbejdsdag på banen og Motor Sport Sønderjyllands Race Gokart afdeling, samt udlejningen fik lavet rigtigt mange ting. Plankeværket rettet op, Kurbes malet, hvide markering ved målstreg opmalet, sandfang rettet op, banen fejet, og kanter beskåret. Lidt ærgerligt at vi måtte sende en gokartgæst til Grindsted for at træne, men vi blev simpelt hen ikke færdige med alle opgaverne før trænings tiden var slut. Men så nåede vi også rigtigt mange ting. Næste lørdag. d. 15. marts, er der igen klargøring, og her håber vi at plastrørene til fangnettene er kommet, så vi kan få alle dem skiftet før sæsonnen rigtig går igang.
I er alle velkomne, vi serverer gerne rundstykker og pølser til gengæld.
Lørdag d. 22. er der som sædvanlig Officiel åbning af Race Kart Sæsonnen på Gokart Center Skærbæk. Her vil vi have vores kasserer på plads, så nye og gamle medlemmer kan melde sig ind igen.
Udlejningssæsonnen starter officielt lørdag d. 29. marts.