LØBSLEDER SÆTTER FARTEN LIDT NED

Samtidig med, at vi afholdt sæsonafslutning med brunch i lokalerne på Padborg Park, skulle vi samtidig sige farvel til Hans Jørn Søgaard som heltidsløbsleder.

For mig var det svært at acceptere, at Hans Jørn havde besluttet, at han ville trække sig som løbsleder, men også forståeligt, da han i nu 19 år har været vores ledende mand på den post.

Heldigvis har Hans Jørn dog også besluttet, at han gerne vil være med engang imellem og det gjorde jo hans beslutning lidt nemmere at sluge for os alle. Han bad i hvert fald om at få tilsendt løbskalenderen for 2023 og det må siges at være et godt tegn – jeg trak i hvert fald en smule på smilebåndet og glædede mig i mit stille sind over, at han slet ikke kan undvære sporten, kørere og officials og hele spændingen ved at få det hele afviklet så godt som muligt.

Naturligvis ville vi gerne sige TUSIND TAK til Hans Jørn Søgaard for hans store indsats for sporten, men vi ville naturligvis også sige en stor tak til hans hustru Margit, der har fundet sig i, at han weekend efter weekend er draget til Padborg.

Så tak til dig, Margit for din tålmodighed:             

 

Og endnu engang en stort tak til dig, Hans Jørn for din store indsats for banesporten i MSS

                                                                                                

Heldigvis har vi stadig fat i Søgaard, da han jo sidder som næstformand i MSS og her håber vi, han bliver i mange år endnu.

 

På vegne af os alle sammen

Venlig hilsen Karin