Legend reglementet kan ændres, Meeen……

Vores klasserepræsentant, Per Brink, har åbnet en seriøs debat omkring vores reglement, hvor der er nogle, der har stillet spørgsmål omkring startopstillingen og –måden i heat 3.

Jeg har læst de indlæg, der er kommer fra omkring 25 % af klassens deltagere, og kan se, at der er mange gode ideer og ønsker – lige fra startopstilling efter lodtrækning, at det ikke er de 20, der vendes om, men 10, og til at vi holder os til sidste års reglement for heat 3.

Jeg minder om, at ændring i reglementet ikke er en helt så simpel sag. Det er nok mig, som repræsentant for promotoren, der kan tage initiativet (og det gør jeg gerne), men det er Banesportsudvalget, der bestemmer og Bestyrelsen i DASU, der godkender. Det noget, der let tager en måned, eller mere.

Jeg minder også om, at det reglement vi kører efter, inden indsendelsen til DASU er sendt ud til alle de, der kørte sidste år – uden at der er kommet bemærkninger til netop dette punkt. Jeg mangler måske også lige argumentet for at ændre vores reglement – Per Brink kommer tættest ved at sige, at det ville være skønt, at kunne være på pole-position blot en gang på en løbsdag, når man nu kører bedst og hurtigst.

Vi skal næsten alle sammen være sammen i den kommende weekend. Lad mig få nogle gode argumenter, jeg kan bruge hvis vi beslutter os for indsende er ønske om at ændre reglementet. Foreløbig kan jeg se, at mit mål med at få flere til at score points, er opnået, men det er måske ikke nok?

Med venlig hilsen

Holger Møller-Nielsen