Lasse giver de rutinerede gokart-kørere baghjul

Det første år blandt de dygtigste er gået over al forventning for 15-årige Lasse Andreasen, som fører DM i gokart.

Det er mindre end et år siden, han blev gammel nok til at køre gokart mod de dygtigste, men det kan man ikke se på Lasse Andreasens resultater.

Knap halvvejs gennem DM i gokart på det højeste niveau er den 15-årige Kolding-dreng kørt fra alle konkurrenterne, og han fører efter fire af de i alt ni afdelinger af danmarksmesterskaberne.

– Målet var egentlig bare at se, hvor godt vi kunne følge med, og så gik det over al forventning, fortæller Lasse Andreasen, som med den gode start, der har givet tre førstepladser ud af fire mulige, selvfølgelig tror på, at DM-guldet er muligt at opnå.

– Det håber jeg da. Ind til videre ser det sådan ud, men jeg skal blive ved med at holde fokus, understreger han.

Drømmer om mere

Lasse Andreasen kører i klassen Rotax Super Senior og samtidig med at konkurrere om danmarksmesterskabet, så er der også en billet til VM i Napoli til oktober på spil.

Og også i det regnskab fører knægten fra Kolding over de noget ældre konkurrenter, hvoraf nogle er 12 år ældre og har kørt gokart det meste af deres liv.

Med den store succes blandt de voksne, så er det svært ikke at gøre sig forhåbninger om en dag at avancere til større maskiner end gokarts.

I første omgang er der dog vigtigere mål i sigte.

– Jeg drømmer selvfølgelig om det, men lige nu drømmer jeg mest om at komme til VM, siger den talentfulde gokart-kører.

 

Kilde: Ugeavisen.dk