Kim Boisen vender tilbage til Fårvang fredag den 9. august 2013.

DK MOTORSPORT er for første gang til start i Danmarks største rallysprint

 DK MOTORSPORT skal på den anden fredag i august ud på en ny udfordring. Det er nemlig første gang, at Danmarks mest alsidige rallyteam stiller op i det traditionsrige Tvilum Rally Show, men for teamets repræsentant bliver der ikke tale om nogen debut.

”Jeg har ikke været med i de to sidste år, men jeg kender løbet rigtig godt,” siger Kim Boisen fra Broager. ”Sidste gang havde jeg min datter med. Det var dengang, min kone sagde, at jeg skulle foretage mig noget med børnene i min fritid. Denne her gang tager jeg så min kone med!”

Kim Boisen stiller op i sin velkendte blå BMW M3, som får sin første start på dansk grund i to år. Men konkurrencen i Fårvang bliver hård.

kim_boisen_jesper_petersen2012

”Vi skal køre mod Super 2000-bilerne og de andre firhjulstrækkere, og dem kan vi ikke følge med i Fårvang,” siger han, ”for hvis vi skulle gøre det, så ville det kræve, at prøven var helt anderledes. BMW’en kan køre stærkt, men de andre biler kan også komme rundt om de skarpe hjørner i Fårvang, og det er ikke lige BMW’ens styrke.”

”Vi vil gå efter at blive bedste mandskab efter firhjulstrækkerne – og så have en rigtig god eftermiddag og aften sammen med dansk rallyfans. Løbet i Fårvang er nemlig et rigtigt godt show.”

Med venlig hilsen

DK Motorsport

Per Johansen

 

per@dkmotorsport.dk

www.dkmotorsport.dk