Kim Boisen og Jesper Petersen Hædret ved Tysk Sportgalla

2012-Rally-Kim-Boisen-06

I forbindelse med 2012 udgaven af ADAC Sport Galla der i år blev afviklet i München, blev Kim og Jesper fejret som generelle vindere af årets ADAC Rallye Marster, i øvrigt det første udenlandske hold der prøver dette.

Ved samme arrangement blev vinderne af de andre Marster kategorier også fejret, ADAC afvikler løbs-serier, og finder en vinder inden for kategorierne Bane-løb, Speedbåd, Motor- Cross og Rallye.

Det var et kæmpe arrangement, med ca. 300 inviterede gæster, der primært repræsenterede Tysk og international motorsport, et arrangement som man ellers kun ser på TV, med top underholdning arrangeret af WV Motorsport og én 4 retter menu kreeret af en af Tysklands mest kendte kokke.

Jeg havde aldrig troet at jeg skulle modtage hyldest fra mange af de store Tyske stjerner incl. Alle DTM Team bosserne, udtaler Kim efterfølgende.

Turen til München var kroningen på ét meget turbulent år, og hvem skulle have troet at én sæson der startede med at rallyudvalget nægtede at lade os deltage i DM Rally, ville føre til et Tysk mesterskab, så der da nogen retfærdighed til.

Vi har i team Boisen Motorsport, haft en spændende sæson med rigtig mange ”FEDE” kilometer hastighedsprøver, hvor vi i skarp konkurrence mod kørere fra Tyskland, Slovakiet, Holland, Belgien, Frankrig og Italien, har formået at stå øverst på ”skamlen” sidst på sæsonen, noget der i vores historiebog sent bliver glemt.

Alt dette har selvfølgeligt kun været muligt, fordi vi til 2012 sæsonen, har haft en enorm opbagning fra alle vore sponsorere, der på trods af de drastiske ændringer først på sæsonen, valgte at støtte 100% op om vores deltagelse i ADAC Marster, hvilket vi selvfølgelig er glade for.

Afslutningsvis vil vi ønske sponsorere, presse, vores trofaste serviceteam, venner og bekendte, samt alle dem der har svært ved at forstå, at det stort set er umuligt at køre Rally i Danmark i en optimal BMW M3 E30 en glædelig jul og et godt nytår.

Vi ses der ude!

Kim Boisen Motorsport