Kim Boisen og Jesper Petersen er klar til nye udfordringer

2012-Rally-kim-boisen-jesper-petersen-03

Efter en fantastisk sæson i 2012, skal Kim, Jesper og deres trofaste mekanikere nu i den kommende weekend, i gang med en ny sæson. Vi har fået en relativ sen sæsonstart i år fordi vi valgte at melde afbud til 1. afdeling af det Nordtyske mesterskab, som var Wikinger rally i Syderbrarup, der også talte til 1. afdeling af DM i rally. Årsagen til vores afbud var udsigterne til kraftigt snefald, frost og stiv kuling, hvilket er en farlig cocktail for en potent baghjuls trukket racerbil med mere end 300HK, en anden årsag til vores afbud var også at vi fra den Tyske løbsledelse havde fået oplyst at udenlandske kørere ikke kunne få mesterskabs point i Tyskland.

Men nu har den øverste Tyske motorsports myndighed DMSB også fundet ud af at Kim ikke bare tager et nej for et nej og at reglementer bliver nøje studeret for at se om myndighederne nu også har retten på deres side, og igen viste det sig at de måtte give sig, og Kim har nu papir på at de kan få point i Tyskland.

Så nu er alle sejl igen sat, mod det nord Tyske mesterskab og selv om de nu mangler 1 afdeling håber de at det kan lade sig gøre at komme i top 3 i mesterskabet.

Løbet i weekenden er så anden afdeling ud af 5 og bliver kørt omkring byen Sulingen syd for Bremen, og strækker sig over 150 km hastigheds prøver hvoraf 15 km desværre for BMW’en foregår på grus.

Hele 138 hold har tilmeldt sig løbet og denne gang er der 9 hold fra Danmark, som vil ud at de super gode løb som er i den Tyske serie.

Jesper Petersen.