Kim Boisen kan sikre nyt rallymesterskab til DK MOTORSPORT

Kim Boisen og Jesper Petersen har i weekenden muligheden for at sikre sæsonens andet rallymesterskab til DK MOTORSPORT. Det sker, når de stiller op med deres blå BMW M3 i det traditionsrige løb 3-Städte-Rallye, som finder sted tæt ved den tysk-østrigske grænse.

”Vi skal have syv point for at sikre os titlen, så principielt set kunne vi godt lunte rundt og vinde, men vi vil nu forsøge at vinde klassen,” slår Kim Boisen fast.

2012-Rally-Kim-Boisen-04

Fem gange i denne sæson er det lykkedes det sønderjyske rallyhold at vinde deres klasse i en afdeling af ADAC Rallye Masters, men derudover er han og Jesper Petersen også to gange løbet af med den generelle sejr. Senest skete det ved Rallye Baden-Württemberg.

”Når det gælder muligheden for en generalsejr, har vi ikke de store forhåbninger,” indrømmer Kim Boisen. ”Løbet er 126 km langt, men af dem er der 14 km på grus, og med et felt, der også tæller to Porscher og hele 30 firhjulstrækkere, så kan vi på en god dag måske håbe på at komme i top 10.”

”Men i vores klasse bliver der også kamp. Der kommer ti biler til start. Det er to danske Volvoer, og så er resten BMW’er, hvor det er alle de bedste tyske BMW-hold, som kommer til start.”

Kim Boisen og Jesper Petersen vil som altid yde deres bedste for at sikre endnu en klassesejr og dermed en rallytitel til DK MOTORSPORT.

”I Danmark er det ikke muligt at vinde et generelt mesterskab, men det kunne være stort at gøre det i Tyskland, specielt når man tænker på, at vi også slås med nogle moderne biler,” siger Kim Boisen. ”Det er næsten umuligt, at vores rival i mesterskabet kan slå os, for han kører også i en bil uden firhjulstræk, men skal stadig vinde sin klasse og blive nummer fire generelt. Men titlen er ikke hjemme, før den er hjemme!”

Med venlig hilsen

DK Motorsport

Per Johansen