Kenneth slog Kevin 2-1 i årets Legend Car-premiere

Efter en tyvstart med en forårschallenge i midten af april begyndte kampen om dette års OK Mobil 1 Legend Car Cup søndag for alvor på Ring Djursland. Her blev den første af sæsonens i alt otte mesterskabsafdelinger kørt, og det blev med det hidtil største felt, siden Danmarkspremieren i 2009.

Intet mindre end 37 biler stillede til start på Danmarks korteste asfaltbane, men ikke desto mindre lykkedes det alle at komme helskindet igennem første sving. Men omgangen senere fik Christian Høgh, Skødstrup, et puf, røg rundt og endte med at dække indgangssektionen til pitlangsiden med olie, hvilket gav flere udfordrende situationer i et løb, hvor otte kørere ikke nåede at få det ternede flag at se. Enten på grund af kollisioner og afkørsler, men der var også en del tekniske havarier.

2015-Bane-Legend-03

Et af disse overgik Kenneth Jensen, Langå. Den dobbelte mester fra 2012- og 2013-sæsonerne havde været hurtigst i tidtagningen, men måtte rulle ind i pitten med en defekt på sin bil, og han kunne derfor blot se på, mens Kevin Verner Jensen, Silkeborg, passerede Søren Zylauv, Holsted, og blev vinder af dagens første heat.

Kenneth Jensens mekanikere fik dog bilen klar til andet heat, hvor Kenneth Jensen skulle starte fra startposition 15. Han gjorde det godt. Efter to omgange var han nier. To omgange senere var han treer efter Nils Kvorning, Tjele, og Kevin Verner Jensen, fik kørt dem ind og passeret dem, en efter en. Men selv om Kenneth Jensen lagde afstand til Kevin Verner Jensen, så opgav Kevin Jensen ikke, for mod slutningen af løbet fik han atter lukket hullet, så han blot sluttede et kvart sekund efter ved det ternede flag.

Også tredje og sidste heat i OK Mobil 1 Legend Car Cup bød på kamp mellem Kevin Verner Jensen og Kenneth Jensen. Mens Kevin Verner Jensen kunne føre fra front, så måtte Kenneth Jensen atter kæmpe sig frem i rækkerne fra en dårlig startposition – denne gang som nummer ti – inden han på syvende omgang kunne gå til angreb på Kevin Verner Jensen. Efter et par omgange med flere forsøg kom han til sidst forbi, men atter figtede Kevin Verner Jensen tilbage og generobrede føringen, inden igen atter måtte afgive den til Kenneth Jensen.