Kanonpris fortsat for Trackday på Padborg Park

  
lemans audi team afp

Nyhedsbrev – Juni 2014

image001

Vi fejrer danske Le Mans helte på forhånd!

Kanon tilbud til Padborg Park den16. juni!

2. Pinsedag indtager vi Knutten. Det kan nås endnu!

***

Kanonpris for trackday på Padborg Park!

Kristin  85

Den 16. juni kan du prøve din bil af for næsten halv pris!

Selv om det er dagen derpå efter det klassiske franske 24-timers løb, så bliver der helt klart Le Mans-stemning over dagen, når Trackdayklubben mandag den 16. juni afholder sin næste trackday på Padborg Park.

”Vi har også denne gang fået John Nielsen som instruktør, og selv om dagen naturligvis skal bruges til at lære sin bil bedre at kende og blive en bedre bilist, så tror jeg da nok, at talen undervejs vil falde på weekendens Le Mans-løb,” siger Lars Henrik Koch fra Trackdayklubben.

”John Nielsen vil sørge for at instruere alle deltagere, inden de lukkes ud på banen, og vi vil som sædvanlig sørge for at inddele deltagerne i tre forskellige grupper. Det er begyndere, erfarne deltagere med indregistrerede biler, og så endelig en gruppe for deltagere med uindregistrerede biler.”

DSC 9484

Trackday’en starter klokken 8.00 og varer helt frem til klokken 16.00, så uanset hvilken gruppe man kommer til at køre i, vil der bliver masser af banetid.

”Og så har vi en formodning om, at dagen bliver afviklet efter en rigtig god motorsportsweekend set med danske øjne, så vi har valgt at fejre alle de danske vindere på Le Mans på forhånd ved at tilbyde denne trackday til næsten halv pris.
Normalt koster det 1.420 kroner at være med, men denne gang kan man deltage for bare 750 kroner,” siger Lars Henrik Koch.

Tilmelding hér.

***

Der er god plads endnu til Knutten 2. pinsedag!

Event31 167

I kan nå det endnu! 😉
På mandag, 2. pinsedag, går det løs på Knutten, som er en af Nordens allerbedste baner. Der er stadigvæk pladser at få! Gå derfor ikke glip af en super dag med John Nielsen som instruktør og masser af køretid på denne dejlige bane!

Tilmelding som altid via hjemmesiden:

Trackdayklubbens tilmelding

***

Trackdayklubben – en aktivitet under

toplogo
***
facebook feed twitter
1px