Kanonpris for trackday på Padborg Park

Selv om det er dagen derpå efter det klassiske franske 24-timers løb, så bliver der helt klart Le Mans-stemning over dagen, når Trackdayklubben mandag den 16. juni afholder sin næste trackday på Padborg Park.

2013-Bane-DTC-John-Nielsen-02

”Vi har også denne gang fået John Nielsen som instruktør, og selv om dagen naturligvis skal bruges til at lære sin bil bedre at kende og blive en bedre bilist, så tror jeg da nok, at talen undervejs vil falde på weekendens Le Mans-løb,” siger Lars Henrik Koch fra Trackdayklubben.

”John Nielsen vil sørge for at instruere alle deltagere, inden de lukkes ud på banen, og vi vil som sædvanlig sørge for at inddele deltagerne i tre forskellige grupper. Det er begyndere, erfarne deltagere med indregistrerede biler, og så endelig en gruppe for deltagere med uindregistrerede biler.”

2012-Trackday-01

Trackday’en starter klokken 8.00 og varer helt frem til klokken 16.00, så uanset hvilken gruppe man kommer til at køre i, vil der bliver masser af banetid.

”Og så har vi en formodning om, at dagen bliver afviklet efter en rigtig god motorsportsweekend set med danske øjne, så vi har valgt at fejre alle de danske vindere på Le Mans på forhånd ved at tilbyde denne trackday til næsten halv pris. Normalt koster det 1.420 kroner at være med, men denne gang kan man deltage for bare 750 kroner,” siger Lars Henrik Koch.