Kære medlemmer i MSS

Hvor er det altså et mærkeligt forår – og det ser ud til at det fortsætter helt hen over sommeren.

 

Jeg sad i forgårs og var meget spændt på at høre hvad regeringen nu meldte ud her i fase 2.  Ikke mindst på sportens område – og jeg blev da lidt trist, da jeg kunne læse, at det kun var den professionelle sport, der måtte begynde nu – ganske vist uden tilskuere, men de kunne dog komme i gang. Jeg ved jo også godt, at vores medlemmer ikke tjener penge på vores sport – tværtimod – men mon ikke vi alle er mere end interesseret i at komme i gang på en eller anden måde.

Der kommer hele tiden opdateringer på rigtig mange områder og efterhånden er det svært at se, hvordan det hele skal ende. Kommer vi i gang inden sommerferien – eller skal vi virkelig vente til efter sommerferien, som vi nok alle sammen skal tilbringe i DK. Eller ender det med, at vi slet ikke kommer i gang i år og ender ud med helt at skulle slette 2020 sæsonen.

Mange er som os blevet fuldstændig løbet over ende – vi var rigtig mange, der havde glædet sig til at komme i gang med sæsonen. Der var linet op til kurser og møder for officials, og der var gang i den i værkstederne de forskellige steder, hvor vore kørere var ved at klargøre bilerne til en rigtig god lang sæson

                                                                                                        

men så blev vi godt nok invaderet

 

Jeg synes det er rigtig træls, at vi ikke kan sende gode nyheder ud til jer – i hvert fald ikke endnu. Jeg håber rigtig meget på at det ikke mere varer så længe inden der kommer mere positive meldinger både fra vores regering og fra vores egen organisation.

Men indtil da, bliver vi nødt til at leve med situationen, som den er.

Jeg vil dog bede jer om, hvis der er noget, I meget gerne vil have lidt mere at vide om, at I kontakter en af os i bestyrelsen, så vi måske kan hjælpe jer med et svar eller at I går ind på DASU´s hjemmeside, hvor der hele tiden kommer nyheder, så snart de har dem.

Men indtil videre vil jeg håbe at I alle sammen har det godt derude i foråret og at I – når vi får lov til at køre igen – er lige så klar, som jeg er til at køre noget godt race.

Og slutteligt vil jeg ønske jer alle sammen et godt varmt forår.

Mange hilsner fra Karin