Kære alle medlemmer og (endnu ikke medlemmer)  i MSS

SÅ STARTER DEN NYE SÆSON SNART – Det bliver – som altid – spændende at se nye tiltag og gense de

”gamle” .

Det er nu, vi skal til at tænke på den kommende sæson, og mon ikke vi gør det bedst ved at udsprede budskabet om, hvor sjovt og givende en sport, vi har.

                            

            VI VIL MEGET GERNE HAVE FLERE KOLLEGER I SPORTEN!!!!

 

Og det kan både være helt nye medlemmer, der blot har lyst til at give en hånd med helt fremme i vores sport og det kan også være nuværende kørere, der, når de ikke skal på banen som aktive, meget gerne må komme og være med til at afvikle motorløb.

Vi mangler også nogen af dem, der tidligere har været med, og som måske kunne tænke sig at genoptage sporten som official, men blot skal have det sidste skub for at vende tilbage til teamet.

For tænk jer: MSS har 20 års jubilæum i år og det skal da fejres med en stor tilgang af nye og tidligere officials.

 

Alle I, der har været med i 1,2 eller mange år ved jo godt, hvordan det hele foregår men det er også vigtigt, at vi får fortalt rundt omkring i landsdelen (og gerne længere væk) hvor sjovt men også til tider, hvor hårdt det kan være.

Folk, der starter, bliver måske en lille smule forbavsede over, at vi regner med, at de kommer hver gang, hvis de har lovet det og det får desværre nogen til igen at trække sig. Derfor er det vigtigt at vi får forklaret, at man ikke har pligt til at komme til alle arrangementer – men alene til de løb, hvor man har meddelt, at man kommer og hjælper til.

Derfor er det vigtigt, at vi fortæller, at med det sjove følger altså også et ansvar for at vi kan få afviklet de sportsgrene, vi gerne vil have med i vores klub.

Vi skal huske at fortælle, at man faktisk har en stor mulighed for at finde lige den plads ved banen, som man har lyst til at beskæftige sig med. Det kan være som depot-personale, materialemand/pige, sving-personale, teknisk-kontrollanter, løbslederassistenter og/eller løbsledere. Listen er lang, så der burde være noget for enhver.

Og udover banesporten, hvor vi jo er på Padborg Park mindst 4 gange i løbet af en sæson, så er der jo også andre aktiviteter i klubben, så vi mangler altid flere hænder og derfor kunne det være rigtig rart, hvis vi kunne starte op med endnu et nyt hold, der gerne vil være med og også være tættere på vores sport og på et godt team.

Vi har – som i mange andre klubber – godt kunnet mærke en medlemsnedgang grundet coronasituationen i 2020 og 2021 og lidt i 2022 og den nedgang har vi desværre ikke helt været istand til at vende til en tilgang af nye medlemmer og det er vigtigt, at vi får flere (både modne folk og yngre folk), der har lyst til at indgå i et dygtigt team af officials.

 

SÅ HOLD JER ENDELIG IKKE TILBAGE, hvis I nu sidder og tænker: det kunne måske være noget for mig, men snup telefonen og ring eventuelt til mig på tlf 40153885 eller send mig en mail på Monique96@webspeed.dk.

Jeg er formand for klubben og kan måske hjælpe jer med at få svar på nogle spørgsmål, som I sidder og brænder inde med. Så kom frit frem.

 

Skulle vi kunne få samlet et godt hold i løbet af foråret vil vi allerede i starten af sæsonen 2023 få lavet flere kurser, som man kan komme med på, hvis man ønsker det. Det er dog ikke et krav men blot et tilbud til de, der gerne vil med. Det er altid klubben, der enten laver disse kurser eller betaler for at man kan deltage i et DASU (vores union)-kursus, så man ikke oveni at man gerne vil hjælpe, også har en udgift til kurser.

Det eneste vi har som krav er at du melder dig ind i Motor Sport Sønderjylland og herefter kontakter mig på ovenstående telefonnummer eller mail, så vi kan få dig sat ind i, hvad der er af muligheder for at få en rigtig god begyndelse i sporten.

 

Du kan også komme til vores Generalforsamling, som afholdes 28. februar 2023 (vil komme på hjemmeside,) hvor du også kan se, hvad der foregår på sådan en.

Du vil kunne deltage i Generalforsamlingen uden endnu at være medlem – men har så selvfølgelig ikke stemmeret – du kan blive tilmeldt på selve dagen eller tilmelde dig, når du kommer hjem.

Her vil du kunne møde nogen af de mennesker, der har været med i kortere eller længere tid og måske få en snak med dem om, hvad de synes er sjovt ved at være med helt der fremme i motorsporten, hvor det er mest spændende.

 

 Karin Niebuhr, formand for Motor Sport Sønderjylland og formand for banesporten i samme.