Kære alle baneofficials. Sikken en sæson vi har haft. Masser af arbejde og masser af sjov.

Når man sådan ser tilbage på en sæson, husker man helt sikkert også de tanker, man gjorde sig inden sæsonstart.

 

Kommer alle vores dygtige baneofficials igen. Har de lyst til at tage endnu en sæson for sportens skyld (og også lidt for deres egen) Er de villige til at komme alle de gange, hvor vi som klub har brug for, at de kommer. Kommer der mange biler på banen eller skal vi frygte, at vi kører rundt med meget få biler, der ligger som perlerne på en snor. Har vi lovet for meget, når vi i MSS har sagt, at vi igen i en hel sæson vil stille med alle de officials, der skal til for at afvikle motorløb på betryggende og professionel vis.

Det er ganske naturligt at disse tanker melder sig før en sæson og så er det super-dejligt, at man ved sæsonens slutning kan sige: Vi gjorde det igen. Vi har i banesportsregi i MSS i år været i gang i 10 år og mange har været med fra starten. Mange tak til jer alle – både alle jer, der har været med i mange år og til Jer nye, som er kommet til. Uden alle jer kunne vi ikke afvikle motorløb på de danske baner og mange af jer hjælper ikke kun på PP men også på de andre danske baner samt i Tyskland og i Belgien og ikke mindst til Le Mans.. Så er man godt nok bidt af motorsport. Og heldigvis er vi rigtig mange, der bare ikke kan få race nok.

Fra banesportsudvalget vil vi også gerne sige jer alle en helt officiel tak for en vellykket sæson, og derfor har vi igen i år en lille spisning, hvor vi kan drøfte både den nyligt afsluttede sæson samt den nye, der kommer i 2014, hvor vi forhåbentlig skal være med igen alle sammen.

 Arrangementet vil blive afholdt på 1.sal i lokalerne på Padborg Park d. 14.november 2014. I får nærmere besked fra Helle.

Jeg håber at se alle jer, der igen i år har gjort det muligt at afvikle vores mange arrangementer.

 Jeg kan godt huske, at jeg til vores sidste løb lovede at undersøge om vi kunne komme ud og køre high speed som afslutning på sæsonen. Desværre kan det ikke lade sig gøre men Tom P og Michael Holden fra PP har lovet, at v i stedet starter sæson 2014 op med en omgang fart over feltet, hvor de der ønsker det, kan komme med ud at køre.

 Mange hilsner fra Karin

Padborg, d. 28.okt.2013