Julehilsen fra formanden

Til alle medlemmer i Motor Sport Sønderjylland:

Her først i december, hvor jeg sidder og tænker tilbage på 2020,  vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle jer, der har været med til at bakke op om klubben i denne svære tid, også selvom I måske slet ikke har været i aktivitet her i 2020.

Det har været et mere end usædvanligt år for sporten ( og også for alt andet i DK) – men vi har i det sønderjyske nok været mere ramt i vores sport end man har været i andre dele af landet (og resten af verden)

Det har været mærkeligt at finde ud af, at det eneste sted, der ikke måtte køres motorløb i hele verden var i syd- og sønderjyllands politikreds. Men sådan var det desværre. Og det kunne vi ikke komme op imod. Vi bad endog kulturministeren om at se på sagen men hun mente åbenbart ikke at der kunne dispenseres fra en bekendtgørelse som åbenlyst var usædvanlig kringlet skrevet.

Ikke fordi, vi ikke forsøgte – men hvis vi havde gennemtvunget vores løb, ville vi blive lukket af politiet, da de ikke var enige med os om, at vi kunne overholde de corona-restriktioner, de mente, vi skulle. Det kunne man så sjovt nok både på Djursland, Jyllandsringen og på bl.a. Nysumbanen, ligesom der også kunne køres forskellige andre løb i andre dele af landet.

Man mente ikke at vi havde plads nok – underligt med alle de m2 vi har under åben himmel. Men sådan var det altså desværre. Og til vores undren kunne der godt være tivoli i Aabenraa, hvor der absolut ingen afspærring var. Hvorledes man her har kunnet sørge for at ingen deltagere krydsede hinanden – som man krævede hos os – og som bevisligt kunne lade sig gøre med det set-up vi havde –  det står helt hen i det uvisse – men tanken kan jo godt ledes lidt hen på at man måske ikke bryder sig om vores sport. Det står naturligvis ganske for min egen regning at mene dette.

Og lidt sjovt (hvis det kan kaldes sjovt), så kørte man på en anden bane samme weekend som vi fik forbud mod at køre på Padborg Park og da vi 14 dage senere var på Jyllandsringen for at køre, lukkede politiet et løb på en anden sønderjysk bane. Så det har altså været svært at stå model til

Noget andet sjovt (hvis man vælger at se det fra den humoristiske side, måtte vi godt alle sammen tage samlet i tivoli. (Det gjorde vi dog ikke – men det kunne nu have været sjovt at møde op med masser af lastbiler med racerbiler på ladet, parkere dem i Stor-København og så ellers gå samlet i tivoli.

Men heldigvis nåede vi da af afholde ganske få arrangementer inden man ikke mere ville lade os køre. Og her mødte alle de medlemmer op som vi havde bedt om at komme og hjælpe og kørerne var helt med på at der var restriktioner, der skulle efterleves, og det gjorde de på forbilledlig vis. Og se, det er jo sådan noget, der varmer helt ind i hjertet, når alt andet ser lidt sort ud. Og hold da op, hvor jeg håber at vi kan få rigtig god gang i alle vores arrangementer i 2021 – helt uden corona-restriktioner.

Jeg håber så meget at 2021 bliver et helt anderledes år end 2020 har været og håber også at I alle vil bakke op om klubben igen i 2021 – ikke mindst melder jer ind i klubben igen i 2021 – det er uhyre vigtigt for at klubberne rundt i landet skal bestå, at alle medlemmer i klubberne bakker op og er hurtige til at melde sig ind.

Til repræsentantskabet som alle klubber var samlet til i november, kunne det fra DASU berettes, at der havde været nedgang i de fleste klubber rundt i landet – og også i vores. Og det er en rigtig kedelig tendens.

Så derfor: når I modtager girokortet fra klubbens kasserer, så skynder I jer at indbetale kontingentet, så vi igen kan blive en af de største klubber. Og husk, allerede i februar regner vi med at afholde årets generalforsamling, og uden indbetalt kontingent, har man ikke stemmmeret.

EN RIGTIG GLÆDELLIG JUL OG ET GODT NYTÅR TIL JER ALLE fra

Karin