Invitation til Scandinavian Drifting på Fredericia Køreteknisk anlæg den 2. og 3. maj

Drifting april 2015

Motor Sport Sønderjylland i samarbejde med Kenn Egtved inviterer til Scandinavian Drifting på Fredericia Køreteknisk anlæg den 2. og 3. maj. Træningsdage med kørsel lørdag fra 10 til 18 og søndag 10 til 16.

Ankomst er mulig fredag aften og overnatning er tilladt i pitten. Lørdag aften vil der blive holdt en Drifting-sommerfest og denne foregår på Diskotek Skæve Thorvald og billetter bestilles på forhånd her: www.billetto.dk/da/events/driftingafterparty-skaeve-thorvald-d-2-maj.

I pitten er hygge og anden form for dæksparkeri er mere end tilladt, men høj musik og larm er strengt forbudt efter kl.19 – både fredag og lørdag.

Forsikring gennem Motor Sport Sønderjylland – for de, der endnu ikke har aktivmedlemsskab kan prøvemedlemsskab løses på dagen. Prisen for dette er kr. 150. Ønsker man at købe årslicens, så kan man indmelde sig her: http://m-s-s.dk/klubben/kontingent/indmeldelse/

 

Priser i øvrigt:

Anmeldelse kr. 2.300 med 300 kroner retur ved godkendt oprydning.

Pris for Drift-taxa: 3 omgange kr. 300.

Mekaniker og crew i øvrigt kr. 100.

Hjulskift ved hjælp af opstillet kompressor og dækmaskine kr. 25 pr. dæk

 

Tilmelding slutter ved enten at betale via Mobilpay 27281338 eller overførsel til Sydbank 8065  1260947 og skrive navn samt tlf. nummer i teksten (kun nødvendigt ved overførsel). I vil herefter indenfor få dage modtage en bekræftelse via sms på jeres tilmelding og så skal i blot fremvise ID med jeres navn ved ankomst.

 

Betingelser og ordensregler i øvrigt på http://www.raceevent.nu/events/scandinavian-drifting/