GP-tid for de danske Legend-kørere

AutoPartner GP Danmark er næste udfordring for kørerne i OK Mobil Legend Car Cuppen. På FDM Jyllandsringen skal deltagerne i Danmarks vel nok sjoveste racerklasse udkæmpe den femte af årets otte afdelinger i mesterskabet, som inden weekenden anføres af Nils Kvorning, Viborg.

2015-Bane-Legend-11

Midtjyden har gjort et fantastisk comeback til løbsserien i denne sæson. Efter godt fem års pause har han formået at være konkurrencedygtig helt fra start, og han har lagt sig på en foreløbig førsteplads. Medvirkende til denne føring er dog også nogle af de uheld, som har ramt konkurrenter som eksempelvis Kenneth Jensen, Langå, og Nicholai Sørensen, Sindal, men det ændrer ikke det mindste ved, at han forud for løbsweekenden på Danmarks længste racerbane har et forspring på 54 point. Det er mere end den pointhøst, som to løbssejre udløser i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen.

Flere kørere vil med garanti kæmpe med om sejren ved AutoPartner GP Danmark.

Kevin Verner Jensen, Silkeborg, var således stærkt kørende ved seneste mesterskabsafdeling på Sturup Raceway, og den fart håber midtjyden at kunne tage med og veksle til sæsonens anden sejr. Bysbarnet Tommy Laugesen hører også til gruppen af oplagte kandidater til sejren. Han har konstant været med i toppen i år sammen med eksempelvis Christian Høgh, Århus, men har ikke scoret den helt store præmie endnu.

Traditionen tro er det ikke kun de garvede, faste kørere, der er med i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen på FDM Jyllandsringen. Der er også blevet plads til en debutant.

Det er Simon Møller, Århus, der får sin første start ikke bare i klassen, men også herhjemme i denne sæson. Normalt starter han nemlig for Massive Motorsport, hvor han i juli var med til at sikre teamet en tredjeplads ved European Le Mans Series-løbet på Red Bull Ring i Østrig.