Gokartmester Ole Petersen starter op i Banesporten, så det er ikke en skrøne at alle gode racerkørerer er startet med Gokart!!

Teamet består udover Ole også af hans mekaniker Jan Brøndum, som også har hjulpet til i gokarttiden.
Familien har altid været bidt af motorsport. Storebroren Steffen Petersen har kørt gokart i mange år og senest også Yokohama 1600 Challenge, så det var helt naturligt da Ole startede med selv at køre gokart i 2006 som 9 årig.
I 2010 kom det første mesterskab i hus, da han blev Sydcupmester i KF3 national.
2011 gentog han bedriften, samt sluttede nummer 2 i det Jysk/Fynske mesterskab, og nummer 4 i det generelle DM for KF3 national.

Foto: Team Bredebro
2012 blev en helt fenomenal sæson, da Danmarksmesterskabet i KF2 blev kørt hjem til Bredebro. Ydermere vandt Ole også Dansk SuperKart, samt endnu en Sydcup mestertitel.
2013 blev den 4. Sydcup mesterskabstitel kørt hjem i KF National. Derudover var han i Tyskland og snuse lidt til det Tyske KF mesterskab, samt Rotax Senior i Danmark.
Til finaleløbet på Padborg Park i 2013, valgte teamet at prøve asfaltbanesporten af, da Ole Petersen deltog i en Suzuki Swift Sport identisk med brormands. Det blev til en imponerende 3. plads i kvalifikationen, og en flot 6. plads i heat 1. Heat 2 sluttede desværre i gruset efter et sammenstød med en konkurrent. Men alligevel fik han vist at han er en utrolig hurtig herre – også i en racerbil.

Foto: Ulrik Ærenlund
Målet for 2014 er at slutte i top 10 i det generelle DIF Danmarksmesterskab, samt kæmpe med om Rookiemesterskabet, som derved også gerne skulle give en god pokalhøst.
Bilen bliver den selvsamme blå Suzuki Swift Sport, som han deltog med i finaleløbet 2013.
Ole Petersens startnummer i Yokohama 1600 Challenge 2014 bliver hans sædvanlige gokartnummer – nummer 97.
Kørerforeningen Gr. N
Yokohama 1600 Challenge