Klubkart

Er du mellem 8 og 16 år, og vil du gerne prøve at køre rigtig Go-kart, har vi et godt tilbud til dig.

2012-Kart-Boern-02

Samling til åbningen af 2010 disse er også startet som Klubkartkører. Billedet er fra april 2010

2012-Kart-Boern-03

Nicolai og Jacob sammen med far Carsten Thyssen Nielsen.

Vi er Motor Sport Sønderjylland, og vi driver Go-kart Center Skærbæk. Vi vil gerne have nye unge medlemmer i klubben, og vi inviterer derfor alle unge og deres forældre til banen for at prøve og høre om denne spændende sport.

Det er meningen, at du her kan prøve Go-Kart – i vore udlejningskarts – og måske også i en rigtig racekart. Er sporten så noget for dig, kan du måske komme i betragtning i vores klubkart projekt, hvor du låner en kart og det nødvendige udstyr i én måned – næsten kvit og frit.

Det eneste vi kræver af dig er, at du bliver medlem af vores klub, løser en licens af hensyn til forsikringen, og at du – hvis du får tildelt en kart – passer din træning og din kart med rengøring og daglig vedligeholdelse. Vi har en mand på banen, som støtter dig i et og alt – og fortæller hvad du skal før, under og efter de ugentlige træninger på Gokart Center Skærbæk torsdag og lørdag.

Hvis du tror på, at Go-Kart er noget for dig, hvis du får tildelt en klubkart, og hvis du så efter en måned gerne vil fortsætte med sporten, må du skaffe dig din egen Go-Kart. Det hjælper vi dig naturligvis gerne med – der er mange gode brugte på markedet – men prisen for en sådan er naturligvis mere end dine normale lommepenge! Du skal spare op eller have hjælp fra dine forældre.

Kom til vores arrangementer, de vil blive offentliggjort her på hjemmesiden, og i dagspressen. Her vil vi fortælle dig alt om sporten – hvad det koster – og hvilke muligheder du har for at være med.

Se i øvrigt Go-kart Center Skærbæk åbningstider for udlejning af gokarts