5-8-årige

2012-Kart-Boern-01

Det er vigtigt at forældrene medvirker ved træningen. Go-kart Center Skærbæk råder over 2 børne-karts som kan benyttes af børnene. Grundkonceptet for træningen er sjov og leg, kombineret med go-kart introduktion og træning. Undervisningen bliver udført af en træner med mange års erfaring i go-kartkørsel. Den første træningsaften, hovedsagelig tirsdage, kan aftales med til Johnny Bertelsen på tlf 40361021 ( kun efter 14.00 pga natarbejde). Det er gratis at møde op den første træningsaften, så Motor Sport Sønderjylland håber på at se nogle friske drenge og piger til en sjov og spændende træningsaften på Go-kart Center Skærbæk. Træningen fortsætter året ud. se også åbningstiderne for Centeret HER

Erfaringsmæsigt har det vist sig at vi er nødsaget til at være meget strikte med at børnene er fyldt 5 år og ikke er over 8 år på datoen. Så sørg på forhånd for at fødselsdagen er OK inden for dette før du møder op med dit motorsportsintereserede barn. Det forhindre at vi må skuffe de yngre og ældre.

For yderligere information, billeder mv. kan du kontakte Motor Sport Sønderjyllands formand Go-kart Center Skærbæk. Ovenstående må benyttes uden yderligere tilladelse fra Motor Sport Sønderjylland.