Gokart . Mikkel M W Petersen fra MSS som er i gang med sin første sæson

I weekenden 16 – 17 juni skulle der afvikles DASU junior cup 3 og 4 afdeling.

Mikkel M W Petersen fra MSS som er i gang med sin første sæson, tog til Københavns gokartbane, for at prøve kræfter med det 26 mands hårde junior felt, Mikkel mangler stadig en del køre / løbs erfaring.

3 afd. Lørdag :

Træning gik godt og Mikkel vænnede sig hurtig til banen og det store felt på den lille bane, tidtagningen gav en start placering som nr. 22. De to indledende kval heat gik fint, og fik en 13 plads i begge heat. I finalen blev der gået hårdt til den, og Mikkel ender med at komme ud af anden sving som sidste mand, hvorefter han stille køre sig op, og ender med en flot placering som nr. 17.

4 afd. Søndag :

Træningen søndag foregik på en regnvåd bane, hvilket gav store udfordringer til kørene, i kval heat blev det til en 15 og 14 plads som gav en start placering som nr 22. I finalen var banen tørret op igen, og vi fandt et godt sæt op, så tiderne blev bedre og bedre, men på en af de sidste omgange fik Mikkel et lille skub og endte i sandgraven. En god weekend og meget lærerig for Mikkel, som nu er bedre forberedt til 5 og 6 afd. På Barmosens gokart bane.