Gokart Drengene fra Motor Sport Sønderjyllands gokart afdeling i Skærbæk har igen slået Danmarkseliten

I klassen KF2, deltog 14 årige Ole Petersen, fra Bredebro, sammen med vores yngste Racerkart kører, fra Løgumkloster, 9 årige Mikkel Thygesen.

Begge tog de af sted med store forventninger til deres formåen.

Ole Petersen i klassen KF2, er efterhånden ret erfaren, også blandt eliten, havde forberedt alt materiellet og Psyken, til weekendens strabadser.

Der køres 1 løb som er tidtagning, og dette afgør hvilken startplacering man får i selve heatene, derefter er det placeringerne i heatene der bestemmer ens startplacering i de, i alt 3 heat som køres. Her lagde Ole Petersen fra starten ud med den bedste tid af alle den dag. Sådan fortsatte det også i heatene, og Ole Petersen tog den samlede sejer i Korsør og udbygger dermed føringen i DASU mesterskabet.Han vandt foran Daniel Kaspersen fra Vejle, og Jacob Herman fra Grindsted

2012-Kart-Korsoer-Ole-Petersen-01

Mikkel Thygesen, er først startet med at køre Gokart i Cadett Minni serien sidste år. Så Mikkel er endnu ikke så erfaren. Dette gjorde sig også gældende denne weekend, for her var hele eliten jo samlet i Korsør. Dermed blev Mikkel prikket ud af en kollega, så mikkel blev nummer 8 og sidst i første heat. Som Faderen Kevin Thygesen sagde så havde Mikkel lidt “dugget visir” derefter og kom sig først lige før andet heat, her blev Mikkel no. 5. i sidste heat måtte Mikkel udgå med teknisk defekt. Altså ikke gode ods for resten af sæsonnen i DASU Cup for Mikkel. Men hvem ved, løbet er ikke kørt før det ternede flag paseres!!

Dagen Forinden belagde Mikkel en sikker 5. plads i turneringen

Der køres Kart Cup Syd og Klubmesterskab på Gokart Center Skærtbæk d. 7 juli.

2011-Kart-Ole-Petersen-01

Billede Ole Petersen i sin gokart fra sidste år, nu kører han Toni Kart.

Af Anders T.