Formandens beretning – Oktober 2021.

Så blev alle restriktioner vedrørende covid-19 endelig ophævet og det har været en meget svær tid for mange.

Vi har dog i bestyrelsen besluttet ikke at afholde en 2021- generalforsamling men udsætte det hele til 2022 generalforsamlingen, da der jo desværre ikke har været alt for megen gang i sporten fra april 2019 og her frem til sidst på forårssæsonen 2021.

 

Vi har desværre også set det i vores klub.  Medlemstallet er gået ned – også hos os – ligesom i rigtig mange andre klubber indenfor sport og fritid, og det er en skam.

Ganske vist har det været småt med arrangementer men vi håber og tror på, at tiden fremover bliver bedre og at vi så igen kan få folk til at støtte op om de arrangementer, der bliver afholdt.  Det gælder ikke kun de aktive kørere men bestemt også de folk, der vil være med til at gøre en forskel i klubben og måske også selv vil stå for et eller flere arrangementer, hvis nogen skulle få en rigtig god ide.

Desværre er det jo lidt sådan, at ideer er der måske en del af, men desværre sker der ofte det, at når vi så siger god for en ide i bestyrelsen, så kniber det gevaldigt med at skaffe hænder til alt det praktiske, der ofte følger med et arrangement, og det kan simpelthen ikke nytte noget, at man mener, at når man er medlem af en klub, så er det op til klubben at sørge for at der sker noget for medlemmerne. 

Men kære alle sammen: husk lige på, at vi faktisk kun er 7 medlemmer i bestyrelsen og vi kan simpelthen ikke være med alle steder hele tiden Vi har også et familieliv, der meget gerne skal holde sammen og så er der jo lige det daglige arbejde, som også tager en pokkers tid. Så hvis vi skal have udvidet tilbuddet om mange flere sjove tiltag i klubben, så skal vi i bestyrelsen nok forsøge at skaffe pengene (altså indenfor rimelighedens grænser) men så kræver vi også at I, der kommer med de gode ideer, er med til selv at lave en del af det praktiske og sidst – men ikke mindst kræver det, at andre medlemmer støtter op om gode tiltag.

Vi ved godt, at der er mange tilbud til jer rundt omkring i det daglige – men husk så på, at der skal være opbakning til arrangementer, hvis de skal blive til noget i fremtiden.

Vi har tidligere afholdt en børnedag på Padborg Park og det har vi faktisk også gjort i år – men det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg var ganske uforberedt på, at der i år slet ikke kom så mange, som vi havde forventet – men måske skyldtes det, at man var bange for ikke at kunne beskytte hinanden.

Det håber jeg var grunden – for ellers ved jeg ikke hvorfor så mange ikke kom. Da vi holdt en børnedag den 1.gang, var tilslutningen faktisk bedre.

Så derfor kære medlemmer: husk at støtte op om de arrangementer eller træninger, der er, hvis vi skal få det hele til at gå op i en højere enhed.

 

Jeg vil ikke som tidligere år bruge tid på at fortælle, hvad der er blevet lavet i klub-regi. Det har I jo selv haft god mulighed for at følge med i, da der desværre – grundet de restriktioner, vi alle har måttet leve med – jo ikke har været meget, vi kunne være sammen om.  Det hele bliver bestemt noget mere besværligt, hvis man skal deles så firkantet op, som det har været tilfældet i vores sport.

Men nu ser det heldigvis ud til at vi kan se en lysere fremtid i møde – også i sportens verden, hvor vi jo tit er temmelig tæt på hinanden.

Og det er også blevet tid til at få folk til at tænke nærmere over, om de kunne have lyst til at træde ind i bestyrelsen i klubben, for selvom vi har besluttet at udskyde 2021-generalforsamlingen er der jo ikke lang tid til 2022 generalforsamlingen og da er der tid til at nogle nye måske kunne tænke sig at trække læsset et stykke tid.

Jeg ved at vi i bestyrelsen meget gerne hører fra de af jer, der kunne tænke sig at komme på valg til generalforsamlingen i februar 2022.  Så gå i tænkeboks – men tænk samtidig på, at det engang imellem er øretævernes holdeplads, man placerer sig på, hvis man går ind i bestyrelsesarbejde men det er også en plads, der giver mulighed for at være med til at tegne klubben og mulighed for at gå meget mere ind i sporten end man tidligere har gjort. Måske er du mor eller far til et barn, der kører gokart – og har engang imellem spurgt dig selv om du måske kunne være med til at give en ekstra hånd med i denne del af klubben eller du er måske selv kører men ikke altid og kunne måske godt tænke dig lidt mere papirarbejde eller andet, der mangles hænder til i klubben – så derfor – gå i tænkeboks og lad endelig høre, hvis du kunne tænke dig at stille op til bestyrelsen uanset hvilken sportsgren, du helst vil være en del af eller om det er som menigt medlem af bestyrelsen, som bare kommer med en helt frisk tilgang i arbejdet.

 

Dette var ordene fra formanden i denne omgang – som nævnt i indledningen er det en noget anderledes

”formandens beretning” end normalt – men perioden fra senest afholdte generalforsamling og til nu har bestemt også været helt anderledes end den normalt er.

Jeg vil ønsker jer alle sammen et rigtigt godt efterår med masser af sundhed og frisk luft og håbe på, at vi i klubben kan se frem til at vores sport igen vokse sig stor og stærk.

 

Mange hilsner fra Karin