Formanden skriver

Sommertid er lig med ferietid for de fleste. De gælder også for de fleste af afdelingerne i vores klub.

Vi har afsluttet første del af sæsonen og når man ser på, hvad der er sket i løbet af forårssæsonen kan vi kun være stolte af de mange aktive medlemmer, vi har i klubben.

 

Vi har fået vindere allerede i løbet af første halvdel af 2014. Rigtig mange af vore medlemmer har kørt sig til flotte sejre på de danske baner – og derudover er der bl.a. også kørt en Le Mans-sejr hjem i det store udland. I gokart har vi unge kørere, der er rigtig godt på vej med at køre en DM-titel hjem (hvis alt klapper i de sidste afdelinger)

Vore mange frivillige i alle klubbens afdelinger har også haft en travl forårssæson, og selvom det lige nu er ferietid, er en del af dem skam allerede nu ved at lave udkast til efterårets arrangementer.

Selvom de fleste afdelinger holder en kort pause, er der en del af vores klub, der lige nu helst skal have rigtig travlt, og det har de. Det er udlejningsafdelingen på go-kartbanen i Skærbæk. Men jeg er helt sikker på, at de også har tid til at klubbens medlemmer kommer forbi for at have en sjov feriedag med børn og/eller børnebørn. Så ring til dem og aftal en tid om at leje en gokart og kom ud og få en sjov feriedag.

 

Jeg vil her gerne ønske alle en rigtig god sommer med Sol og Strand samt hygge sammen med familie og venner.

Jeg håber at se alle til en rigtig god efterårssæson i klubben med masser af friske medlemmer, der er med til at gøre det sjovt at være med i motorsport på alle plan.

Venlig hilsen

Karin Niebuhr, formand