Formanden skriver

Hold da op, hvor sker der meget rundt omkring i klubben. Der er heldigvis fuld fart på vore mange medlemmer, hvad enten man er aktiv udøvende kører eller er aktiv som official – enten til rally, gokart, bane, trackday eller står for afviklingen af vores Fart med Fornuft kurser.

Udover at der bliver lavet rigtig mange arrangementer for de firhjulede, har vi også i sidste weekend haft besøg af de tohjulede, både på go-kart banen i Skærbæk og på Padborg Park. Det er sjovt at se, at vi nok ikke er så forskellige, som vi engang imellem tror men også sjovt at se, hvor stor forskellen mellem de firhjulede og de tohjulede også kan være.

For vi kan vel godt blive enige om, at vores vigtigste opgave er at køre race og også lave arrangementer, der er med til at højne færdselssikkerheden og herved udvide kendskabet til vores sport og kurser på en god og sober måde. Det opnår vi alene ved hele tiden at trække i samme retning, og hvis vi engang imellem er uenige om, hvilken vej, der er mest farbar, så får vi snakket sammen om, hvad der er bedst for sporten. Selvfølgelig vil der engang imellem være noget, vi ikke er helt enige om, men derfor er det også vigtigt hele tiden at være klar til at lytte til hinanden og snakke direkte med dem, vi er uenige med.

Normalt skriver jeg på denne plads kun om vores egen klub, men som I sikkert har hørt om eller måske læst om i Holgers indlæg fra Lænestolen i Mørke, har der været stor uenighed på Djursland, og det viser jo igen, hvor vigtigt det er, at man får snakket sammen direkte med hinanden. Det viser med al tydelighed, hvor vigtigt det er at få snakket sammen inden det hele går i hårknude. En uenighed, der kun er med til at svække en klub og ikke mindst er med til at skabe splid mellem mennesker, der normalt godt kan finde ud af det i fællesskab. Jeg vil ikke her kommentere mere omkring den uenighed men blot ønske for alle, at der bliver fundet en løsning, som alle kan være tilfredse med. Alle involverede brænder jo for sporten, men det er virkelig en skam, hvis gamle venskaber bliver sat over styr, fordi der går for lang tid inden eventuelle problemer bliver løst. Det er der slet ingen, der fortjener.

Det er godt at se, at der i MSS er enighed om, at vi skal leve op til vores fornemste paragraf – nemlig at få så mange ud at køre som muligt under gode og sikre forhold. Det må være det, vi hele tiden skal være sikre på, sker, så tiden går med tilrettelæggelse af gode oplevelser for alle i klubben og for dem, der kommer for at bakke op omkring os. Der er rigtig mange i klubben, der gør et kæmpe arbejde og det skal vi huske at skønne på, så vi hele tiden kan udvikle os til fordel for sporten. Jeg håber derfor, at vi alle tager snakken med hinanden, inden vi bliver så irriterede over et problem, at det til sidst synes uløseligt. Det synes jeg altså også, at vi er rigtig gode til i MSS, og jeg håber bestemt, at det også er sådan i fremtiden. Det har sporten brug for.

Sommeren er over os og der er – som jeg skrev i indledningen – meget i gang i klubben. Track day-kørerne tager til Sverige og bagefter en tur til Padborg Park, mange af klubbens officials skal til Le Mans for at være med som official til 24 timers løbet i Frankrig, på Padborg Park skal vi afvikle vores Midsommerløb, og der er også fuld gang i den på banen i Skærbæk, så der er hele tiden nok at være med i. Så det er vigtigt, at I holder øje med kalenderen på hjemmesiden. God pinse til jer alle sammen.