Formanden skriver

Sidst i marts måned var der officiel åbning for go-kart sæsonen 2014 på banen i Skærbæk.

Det var en fornøjelse at se go-kartkørerne fræse derudaf, og ikke mindst var det rigtig sjovt at se helt nye kørere bag rattet i en go-kart. Små mennesker, som næsten ikke kunne nå pedalerne og som også havde en lille smule vanskeligheder med at huske forskel på højre og venstre. Og så små, at bukseben og ærmer på køredragterne måtte have en del opslag for at passe. Men hold dog op, hvor blev smilene bare større og større på disse små kørere, og det gjorde de bestemt også hos os, der stod og så på.

Det var alle tiders at se, hvorledes de gik til opgaven på banen. Der er ingen tvivl om, at de også blev modigere og modigere efterhånden som de fik kørt temmelig mange omgange.

Der var ingen tvivl om, at de små drenge havde set formel 1, og en af dem fortalte mig, at han i hvert fald skal være formel 1 kører (altså når han bliver lidt større) og det glæder jeg mig selvfølgelig til. Især når jeg ser, hvor vigtig en formel 1 kører er for alle i DK.

Der skal bestemt heller ikke herske tvivl om, at vi her i klubben ønsker det bedste for Kevin Magnussen.For mon ikke de fleste af os har set ham køre de 2 første formel 1 løb, og selvom man næsten fik morgenkaffen galt i halsen ved Kevins 1. start, må det absolut blive godt for vores sport, at der igen er en dansker med i kongeklassen. Mon ikke det kan få folks øjne op for, at motorsport er en rigtig god sport, som mange samles om.

Som formand for klubben bliver man selvfølgelig også stolt, når man ser, hvor flot de har fået lavet området i Skærbæk og hvor godt, de passer på vores gokarts. Og så bliver man altså stiktosset, når man hører, at der igen har været ubudne gæster ved banen. Desværre har der været tyveri fra go-kartbanen og selvom noget af det stjålne er dukket op igen, er det simpelt hen bare for groft, at vi ikke kan have vores ting i fred. Jeg tror dog ikke at min appel her på hjemmesiden ses af tyveknægtene – men jeg prøver alligevel at tale til deres bedre jeg, hvis de har noget – så derfor: HOLD NALLERNE FRA VORES MATERIEL.

Der er gang i rigtig mange ting i klubben. Vi forsøger at få endnu en klasse på hjul i banesporten, og det er spændende at se, hvordan det kommer til at forløbe.

Der er allerede d. 4.april en afdeling af trackday, der skal køres og rallyfolkene er også godt i gang. I kan også læse her på hjemmesiden om, at de mangler officials til at være med til afvikling af rally. Så skynd jer at melde tilbage til dem, hvis I vil hjælpe.

Vores Fart med fornuft har på nuværende tidspunkt afviklet deres første kursus med et fyldt hold, og de skal allerede have et hold i gang igen her først i april.

I banesporten startes der ud med et klubløb d. 12.april på Padborg Park,og derefter lægges der ud med en løbsweekend i maj

Men vi må også erkende, at vi i klubben engang imellem snubler over noget, som vi ikke lige havde set komme. Vi havde håbet på, at driftingserien skulle blive en fast bestanddel af vores udbud. Vi har desværre måttet sige farvel til drifting. Det viste sig at være en umulighed at fastholde det i den form, vi havde tænkt. Holger skriver i sit indlæg, at drifting blev en fiasko. Tja, men hvis vi ikke havde prøvet det af, var vi jo ikke blevet klogere på drifting, og det kan jeg love jer alle, at vi er blevet.

Jeg ser frem til et rigtig godt forår for os alle i klubben.

Karin Niebuhr.