Formanden skriver

Mit indlæg skal starte med at takke for en god og veloverstået generalforsamling i klubben. En god aften med mange deltagere og med hæder til flere af klubbens medlemmer.

Der var ikke så megen snak under selve generalforsamlingen. Alle tog indlæggene fra bestyrelsen til efterretning – både min beretning og kassererens aflæggelse af regnskab – samt beretningerne fra Driftsforeningerne, men efter generalforsamlingen, hvor der var blevet tid til at hygge sig over en kop kaffe, gik snakken lystigt hen over bordene. Her blev både små og store tiltag diskuteret gennemgående, og jeg tror, at alle deltagere havde en god aften.

Efter vores generalforsamling er det nu blevet tid til at komme godt i gang med årets sæson.

I foregående weekend var vi fra MSS med på Motorsportsmesse i Vamdrup-hallen.

Billedet viser stilheden før stormen:

2014-Motorsportsmesse-01

Vi skulle lige drøfte, hvordan vi skulle fordele arbejdet imellem os på standen, og de af vore medlemmer, der havde sagt ja til at stå ved indgangen, både som kontrollører og som billetsalg, var allerede på plads.

Det var første gang, vi var med på en messe som klub, så vi var spændte på, hvordan det ville gå. Det er ikke helt nemt at lave en spændende stand, når det meste man har at udstille, er gode ideer og en masse papir. Vi var dog helt sikre på, at alle de tiltag, vi har i MSS, nok skulle vinde gehør hos publikum.

Det blev en rigtig god weekend. Messearealet var fyldt op og der var mange gode udstillere med, og alle havde en rigtig høj standard. Det kunne vi også høre på publikum, som gav udtryk for, at det, der var udstillet, var rigtig spændende. Det var en god ide, at man havde valgt at udstille alt indenfor dansk motorsport, både de 2-hjulede og de 4-hjulede samt mulighed for at se de mange muligheder, der findes, når de skal indkøbes både tøj og andet udstyr. Det gav lejlighed til at møde dem, som man ikke automatisk har kontakt til i det daglige indenfor sporten. Det gav anledning til rigtig mange gode snakke i løbet af weekenden.

På vores egen stand var der god kontakt til de unge mennesker, som netop havde fået kørekort. De havde ikke alle sammen hørt om vores kursus Fart med Fornuft, men kunne bestemt godt se, at det var en god lejlighed til at blive endnu bedre bag et rat. Og det talte selvfølgelig også meget, at man kunne få sin forsikring til nedsat pris, hvis man havde gennemført kurset.

Vi fik også lejlighed til at byde velkommen til nye banekørere samt trackdaykørere, som meldte sig ind i klubben. Hvis det var udtryk for interessen for vores sport, virker fremtiden lidt lysere end den har gjort i lang tid.

Mange af gæsterne ville også gerne høre lidt mere om, hvad det vil sige at være official i vores klub og mange var virkelig imponerede over, at en del af vores folk også er med som officials, når der f.eks. køres le mans, Formel 1 og andre løb i udlandet udover at de også er med på Padborg Park og med til afvikling af rally her i det sønderjyske.

Vi havde mange messe-gæster på besøg, og vi er klar til igen at tage med, hvis messen laves igen til næste år.

Karin Niebuhr.