Formanden skriver

Kære medlemmer i MSS

Lige nu burde man jo skrive.. nu falder julesneen hvid – eller i hvert fald om et lille stykke tid.

 

Jeg synes ikke det er særlig lang tid siden, at vi ”åbnede” 2017  og det skyldes jo nok, at det har været et rigtig travlt år. Et år med mange udfordringer.

Et af årets nye tiltag var Torsdagsrally, hvor 5 klubber slog sig sammen for at vise eventuelle nye medlemmer i sporten, hvor sjovt det kan være at køre rally. Det var en stor succes og blev da heldigvis også ved Repræsentantskabsmødet i november kåret med Gert Nielsen-prisen, en pris der uddeles af Udviklingsudvalget for en ekstraordinær indsats for bredden i Dansk Automobil Sport Unions regi.

En pris, der helt sikkert var velfortjent. Stort tillykke med den til de rally-folk, der har stået for torsdagsrallyet.

På kursusområdet i klubben, har vi haft rigtig mange unge mennesker på Fart med Fornuft-kurset. Det har været nødvendigt at lave ekstra-kurser – det kan da kun kaldes en succes.

Vores go-kart bane i  Skærbæk har desværre i år lidt meget under al den regn, der er kommet. Flere gange i løbet af sommeren har banen mere lignet en swimming-pool end en gokartbane – men heldigvis har der også været dage, hvor der kunne køres på banen og på de dage har der i udlejningsafdelingen været rigtig mange gæster udefra og også i raceafdelingen har der været afholdt både træninger og løb. Så alt i alt ganske godt gået af vores gokart-folk.

Her skal lige fortælles, at vi forsøger at skaffe midler til at udvide/ændre banelayoutet og det er en meget dyr omgang – så der er mange steder, der skal søges om midler til det. Men det kunne være rigtig sjovt at få lavet en endnu større bane.

Et af de rigtig sjove indslag på gokartbanen var, da vi – alle MSS medlemmer – var inviteret til en omgang LeMans i gokart. Det er virkelig sjovt og der går hurtigt stor konkurrence i  at vinde dette løb.

 

Men årets gang i klubben ville jeg egentlig slet ikke skrive om nu.

Jeg ville bare sige tusind tak til alle de frivillige i klubben, som år efter år gør et kæmpe arbejde for klubben og for at vi kan udøve den sport, vi synes, er rigtig sjov og spændende.

I alle afdelinger er der frivillige, der sørger for at det hele kører, som det skal. Banesporten, rally, carbuster og alle de andre afdelinger trækker rigtig meget på vores frivillige og det vil vi gerne kunne blive ved med.

Derfor håber jeg for alle, at I nu har tid til at slappe lidt af og nyde den ”stille” tid her op med jul – helt uden stress og jag.

Det er også tidspunktet hvor jeg plejer at minde jer alle om, at det er nu, vi skal fortælle alle venner og alle i familien, at vi har et godt team i klubben og at vi har plads til endnu flere frivillige, der gerne vil give en hånd med. Engang imellem er der jo en enkelt, der har brug for en pause, så her skal der sættes nye ind – og det er nu, vi skal i gang med at skaffe endnu flere officials til vores opgaver i klubben.

 

Nu skal vi nyde december i familien og gode venner lag – det varer slet ikke så lang tid inden vi igen skal i gang med en ny sæson.

 

Mange hilsner fra

Karin Niebuhr, formand