Formanden skriver: 3. søndag i advent

Nu siger vi snart farvel til 2019 – de forskellige finaleløb er kørt, og det er nu tid til at se en smule tilbage på den netop afsluttede sæson inden vi tager hul på en ny.

Har det så været et godt år?  Ja, det synes jeg, det har været. Mange medlemmer – både aktive som kørere og som officials og medlemmer, der er med fordi de synes godt om motorsport.

Alle vores afdelinger har haft et travlt år.  Sådan skal det også  være. Det er mest spændende, når mange – både hjælpere og udøvere – møder op til de arrangementer, vi står for i MSS. Det er spændende at se det samarbejde, der er mellem hjælpere og udøvere, når vi kører enhver form for race eller udvidede kørekurser, som vi jo også afholder.

Når man tager et tilbageblik på året, der snart er gået, er det samtidig også det tidspunkt på året, hvor vi atter efterlyser nye medlemmer. Og sådan skal det vel også være. Nogle stopper – pga alder eller fordi der pludselig bliver andre ting, de skal prioriteres højere i livet end sporten, så derfor skal vi hele tiden være opmærksomme på at fortælle alle de steder, hvor vi kan komme til det, at vi har en rigtig interessant sport, hvor næsten alle kan være med. Interessen for sporten skal blot være der. Så lige meget hvilken gren af vores sport, man bedst kan lide, så er der noget for enhver og der er brug for alle – både de aktive og de mange hjælpere, der hele tiden skal bruges for at vi kan afvikle motorsport på en god og professionel måde.

Så derfor kære medlemmer: Prøv om I alle kan få bare en til at melde sig til en opgave i klubben – så bliver det hele både nemmere og sjovere for alle. Og husk samtidig at fortælle dem, at der er en god team-ånd i klubben, hvor rigtig mange giver en hånd med på mange områder.

Alt dette har jeg nævnt før, men jeg synes ikke det kan siges for ofte. Vi er nemlig med helt fremme, hvor motorsporten er rigtig sjov og uhyre spændende. Og mon ikke mange af de mennesker, der kommer for at kigge på, godt kunne tænke sig at hjælpe, men bare ikke rigtig lige ved, hvordan man kommer i gang. Fortæl dem, at de blot skal kontakte en af os i bestyrelsen – de må meget gerne ringe til mig og de andre i bestyrelsen – så hjælper vi dem gerne i gang.

Vi har rigtig mange dygtige kørere i klubben, og det har været spændende at følge dem i løbet af året. Der er vundet små og store løb, og der arbejdes meget rundt omkring i de forskellige teams på at få mulighed for at køre endnu mere. Derfor er det også vigtigt at vi ude i klubberne kan være med til at afvikle de løb, som kørerne ønsker.

Som noget nyt i år har vi lavet en børne-dag på Padborg Park, hvor medlemmernes børn og børnebørn kunne komme  og køre med  i en rigtig racer. Og hold da op, det var en succes. Så mon ikke vi gør det til en rigtig god tradition.

I skrivende stund siger kalenderen 3. søndag i advent – så nu tror jeg at julefreden skal have lov at sænke sig over klubben. En tid hvor vi skal være sammen med familien (som ofte må undvære os, når vi vil være med i motorsport)

Jeg vil slutte mit indlæg med at ønske jer alle en:       

                                      

 

 

 

Tak for 2019 til jer alle. Vi ses snart.

Mange hilsner Karin Niebuhr

Lige et øjeblik: En enkelt ting skal dog lige med her på falderebet:  der indkaldes snart til generalforsamling i klubben. Den afholdes torsdag d. 27. februar 2020 kl. 19. Indbydelse og dagsorden udsendes senere her på hjemmesiden. Så sæt x i kalenderen allerede nu. Og husk, at hvis man har forslag til ændringer i klubben, som skal med på generalforsamlingen, skal disse forslag fremsendes til formanden senest mandag inden generalforsamlingen